Win een zonnevanger van Krasglas

Heb jij het ook al gemerkt? Het wordt weer langer licht. Tijd om hier wat mee te doen. Maak jouw interieur klaar voor de binnenkomende zonnestralen met een zonnevanger van Krasglas uit Pieter zijn atelier. Er is nog meer leuk nieuws: we mogen drie prachtexemplaren weggeven!

© pvhmedia.com
© pvhmedia.com

Zonnige blikvangers

Unieke kleurrijke vormen waar lichtinval volledig tot zijn recht komt. Dat zijn de zonnevangers van Krasglas. Samen met zijn vriendin Violet maakt Pieter de perfecte kleurencombinaties. Hang ze op in een lichtrijke ruimte met een visdraadje of hang hem gewoon met een haakje tegen de muur. De zonnevangers zijn uniek, origineel en handgemaakt. Op zoek naar een echte blikvanger voor in jouw interieur? Doe dan mee met onze winactie!

Passie voor glas

In 2019 startte Pieter met Krasglas. Naast zijn hoofdberoep als fotograaf vond hij ook zijn passie in het glas-in-lood-werk. Tijdens de pandemie werden zijn fotografiesessies on hold gezet waardoor hij zich in 2020 helemaal kon focussen op zijn zonnevangers. Nu heeft het merk al een volwaardige website met een eigen webshop. Pieter krijgt naast zijn zonnevangers nog andere opdrachten binnen en wij zijn alvast heel benieuwd naar het resultaat!

© pvhmedia.com

Win!

Wij mogen 3 unieke zonnevangers van Krasglas weggeven. Kies zelf de zonnevanger die het best in jouw interieur past. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, vul het onderstaande formulier in en maak kans op een zonnevanger. Het wedstrijdreglement vind je hier. Veel succes!

nog meer: wooninspiratie