Wil jij mijn Valentijn zijn? Zeg het met deze 25 Valentijnsdag cadeaus

Voor sommige love birds is het de meest romantische dag van het jaar, andere koppels hechten er geen waarde aan en voor een paar mensen is Valentijnsdag dé dag waarop ze hun geheime crush bekend maken. Vind ervan wat je wilt, maar Valentijnsdag blijft de dag van de liefde en zelfs de grootste scepticus zal zich bijzonder voelen door een attent cadeautje. Geen idee waar je moet beginnen? Zeg dat je om iemand geeft met één van deze 25 Valentijnsdag cadeaus.

Sinterklaas wooncadeaus

Diner voor twee

Je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag. Duik de keuken in en bereid een romantisch diner voor twee. Chef of rampkok, een zelfgemaakt gerecht scoort sowieso punten. En de tafelsetting? Die is onderdeel van het cadeau. Een zacht tafelkleed, gezellige kaarsen en mooie champagneglazen, daar gaan jullie nog lang plezier van hebben.

Vandaag is rood

De kleur van de liefde! Zeker voor een kersverse liefde zijn rode cadeaus altijd goed. Wat je ook koopt, de boodschap ‘ik vind je lief’ is meteen duidelijk.

DIY

Een cadeau kopen waar een idee achter zit is perfect, daar wordt de ontvanger gegarandeerd blij van. Maar wat als je geen idee hebt wat je geliefde graag wil hebben? Ga dan zelf aan de slag met een leuk DIY-project. Het feit dat je voor iemand bent gaan zitten en je best hebt gedaan op een cadeau, maakt het meteen prachtig. Wat je ook maakt, of het nu een houten onderzetter of gouden sfeerlicht is, succes gegarandeerd!

Puppy love

Niet iedereens geliefde loopt op twee benen, sommige zijn pluiziger en minder spraakzaam. Geef je huisdier extra liefde met een zachte mand of een leuk speeltje. En probeer je het hart van een dierenvriend te veroveren? Dan is het zeker een aanrader om dit via diens huisdier te doen.

Practical romance

Geen zoetsappige cadeaus voor jou, maar wel attente, goed doordachte cadeaus waar je geliefde écht iets aan heeft. Van weekplanner voor de workaholic tot klok voor degene die nog weleens te laat komt: praktische cadeaus zijn óók romantisch.

I ♥ you

Steel het hart van je Valentijn met een… hart! Het ligt er dik bovenop, maar soms is dat precies de boodschap die iemand op de dag der liefde krijgen wil.

Meer mooie cadeautips vind je hier.

nog meer: wooninspiratie