De beste tips voor een geweldige werkplek inrichting

We werken steeds vaker thuis. Het is dan fijn om een goede werkplek inrichting te hebben. Bij vtwonen vind je genoeg inspiratie! Wij geven je hier de beste tips om jouw werkplek te pimpen.

Ruimte

Misschien heb je een eigen kantoor in huis, maar je kunt natuurlijk over in huis een werkplek inrichten. Wat denk je van een werkplek in de woonkamer, je moet wel ordelijk zijn, maar het is gezelliger. Heb je loze ruimte onder de trap? Dan kun je een werkplek onder de trap maken. Heb je weinig plek in huis dan is een mobiele werkplek ideaal!

Werkplek inrichting

Een werkplek hoeft niet saai te zijn. Als je thuis werkt kun je je werkplek inrichting helemaal zo doen zoals jij dat mooi vindt. Leuk is bijvoorbeeld een werkplek met fluo, witte werkplek of deze industriële werkplek. Maak er een persoonlijke werkplek van met kunst en leuke items waar je zelf van houdt.

Bureau kiezen

Een mooi bureau kan natuurlijk niet ontbreken bij de werkplek inrichting. Zo kun je gaan voor een heel klein bureau waar alleen een laptop op past. Ook kun je kiezen voor een bureau met een kast erop. Erg mooi is een smal bureau dat weinig ruimte inneemt. Je kunt allerlei soorten tafels als bureau gebruiken, bijvoorbeeld een bistrotafel.

Duurzaam en ergonomisch

Als je veel thuiswerkt is het belangrijk om de werkplek ergonomisch in te richten. Zorg dus voor een goede bureaustoel en bureau op de juiste hoogte. Op die manier kun je bijvoorbeeld rugklachten voorkomen. Daarnaast kun je beter duurzame spullen kopen, zodat ze lang mee gaan.

Bij Myhomeshopping kun je allerlei items voor de werkplek shoppen.

Bron: vtwonen mei 2011 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

nog meer: wooninspiratie