Voetbalbehang voor kinderkamer

Loopt bij jou thuis een kleine voetbalfan rond? Dan maak je jouw zoon of dochter vast erg blij met een voetbalkamer, uiteraard met bijpassend voetbalbehang. Wij struinden het internet af en zetten onze favorieten op een rij.
voetbalbehang

Voetbalbehang voor de kinderkamer

Grassprieten, een voetbal of misschien wel een groot doel op de muur. Het is allemaal mogelijk. Het behang met de goal is te koop bij Ik en Ik.

Vind je een hele wand met voetbal behang iets te heftig? Kies dan voor een muursticker met voetbaldessin, zoals de voetbalveld sticker van Ik en Ik.

Behang voor de echte voetbalfan

Kan jouw kleine fan geen genoeg krijgen van een bepaalde voetbalclub? Kies dan voor een behang met het logo van zijn of haar favoriete club, bijvoorbeeld behang van Feyenoord of Ajax.

Fotobehang voetbal

Helemaal hip tegenwoordig is fotobehang in de kinderkamer. Fotobehang met een grasveld is erg leuk, verkrijgbaar bij Muurmode. Zo kan je kleine man of stoere meid altijd genieten van een groene grasmat, ook als het regent.

Voetbalkamer

Naast behang is het natuurlijk ook leuk om de rest van de kamer in voetbalstijl in te richten. Lees voor meer ideeën en leuke webshops het artikel over een voetbalkamer.

Bron: Ik en Ik

nog meer: wooninspiratie