Tweeling kinderkamer

Ben jij een van de gelukkigen met een tweeling? Twee keer energie en gezelligheid in huis, maar ook twee keer een kinderbed, twee keer een kledingkast en dus het liefst een grote slaapkamer. Een tweeling neemt extra ruimte in beslag en daarom moet je soms creatief zijn met het inrichten van een tweeling kinderkamer. Laat je door ons inspireren!Tweeling kinderkamer Amenagementdesign.com

Tweeling kinderkamer

Tweeling kinderkamer

Bedden in de tweeling kinderkamer

Wanneer je een ruime kamer voor de kinderen hebt, zou je kunnen kiezen voor twee losstaande bedden! In de webshop van Basiclabel zul je altijd slagen voor leuke losstaande kinderbedden Je zou twee verschillende dekbedovertrekken kunnen gebruiken en ieder zijn eigen plekje laten creëren. Is de kinderkamer bij jou iets kleiner en is er eigenlijk te weinig ruimte voor twee losstaande bedden? Dan is het stapelbed de ideale oplossing, ook kun je een hoogslaper en een losstaand bed combineren, zoals op de foto hierboven. Voor een mooi stapelbed of stoere hoogslaper kun je een kijkje nemen in de webshop van Ikea.

De inrichting

Er zijn natuurlijk meerdere opties, waardoor het inrichten het soms nog net iets moeilijker maakt. In het geval van twee meisjes of twee jongens kun je vaak voor een thema kiezen dat bij allebei goed in de smaak valt. Een echte prinsessenkamer of een kamer met accenten in het interieur van de lievelingskleur van de kids. Jongen & meisje? Kies dan voor een neutraal thema met leuke kleuren, waardoor het voor zowel je zoon als dochter voelt als hun kamer.

Babykamer tweeling

Ben jij nog zwanger van een tweeling en ben je druk bezig met de babykamer? Lees dan eens het artikel Babykamer tweeling. Hier staan verschillende ideeën en tips beschreven!

Bron: 1. amenagementdesign.com | 2. iheartorganizing.blogspot | 3, 4 en 5. thebooandtheboy

nog meer: wooninspiratie