Met deze items breng je de tuin in festivalsfeer

Muziek aan, drankje in de hand en dansen, dansen, dansen. De festivalsfeer is er eentje uit duizenden. Maar wie zegt dat je voor al die gezelligheid op pad moet gaan? Met deze 10 items breng je de bohemian sfeer naar je eigen festivaltuin.

vtwonen TUIN 02 | styling van de tuin met terracotta kleuren beige mediterrane
Artie dagbed Bongo, 172x170x218 cm (lxdxh) inclusief matras en kussens (fonteyn.nl). Ronde bijzettafel Bamileke, Ø 40 cm, mand met hengsels, linnen plaid met franjes, platte mand als dienblad, mand in kruikvorm, hoed, klein gestreept berber kussen, 50×50 cm, grote gestreepte kussens, 75×75 cm (couleurlocale.eu). Oranje kussen met kwasten, 65×65 cm, rond jute vloerkleed van Madam Stoltz Ø 180 cm (deens.nl). Karaf met riet (nordal.eu). Naturel linnen kussen, 50×70 cm (vtwonen.nl). Overig privébezit.

1. Buitenbed

dagbed van Fonteyn met rotan

Artie dagbed van Fonteyn

Nee, wij slapen niet meer binnen! Hoe fijn is het om met mooi weer buiten te dutten. In het Artie bed van Fonteyn, die je hierboven in de vtwonen tuin ziet, kan dat.

2. Cocktailglazen

Cocktailglazen van Navudi

Klaar met de cocktailshaker? In de glazen van Navudi komt het drankje goed tot zijn recht. En handgemaakt! Bekijk de cocktailglazen hier.

3. Cocktailshaker

Cocktailshaker van vtwonen

Shake it like a polaroid picture. Om de echte festivalsfeer in de tuin te halen zorgen we voor lekkere drankjes. Cocktails maken was nog nooit zo stylish. De cocktailshaker is hier te vinden.

4. Chillstoel

Rotan stoel van Sissy Boy

De Rotan stoel van Sissy Boy heeft de IT-factor, en is door zijn houtstructuur van goede kwaliteit. Wij zijn overtuigd…

LEES OOK
Binnenkijken in een tiny house met thuisbioscoop én festivaltuin

5. Loungebank

Loungebank van de vtwonen shop

De hele dag dansen houdt niemand vol, neem pauze in de Exotan loungebank. Je vindt de loungebank hier.

6. Tuintafel

tuinset van Made met tuintafel en stoelen van Made

Tuintafel van Made

In eerste blik lijkt de tuintafel van Made simpel met glas, maar wie dichterbij komt ziet alle rieten details van de tuinset. Bekijk de details hier.

LEES OOK
Zomerzoet: vakantie in eigen tuin

nog meer: wooninspiratie