Buitenmeubels, ook voor binnen!

Om alvast in een zonnige stemming te komen: de collectie buitenmeubels in onze shop is fris gekleurd en staat net zo mooi binnen als buiten. Meteen nieuwe buitenmeubels shoppen? Dat kan hier!

Nieuwe vtwonen buitenmeubels

Binnentuin

Ook zonder groene vingers is een binnentuin zo gemaakt. Een paar mobiele stukken, die je steeds anders kunt opstellen, zijn ideaal voor een indoortuin met kruiden en potplanten. Van opklapbare vlinder- en bistrostoelen tot flexibele kastmodules en een lichtsnoer. En zet zo’n uitbundig bloeiende mimosa dan ook meteen maar in een simpele emmer. En haal die pallets naar binnen. Dat versterkt het buitengevoel alleen maar.

buitenmeubelen
Geel-zwarte stoel Paulistano Chair met katoenen hoes, zwarte stoel Beatle chair met katoenen hoes, gele stoel Luxembourg low armchair van Fermob, zwarte kruk van Chaises Nicolle, vogelhuisje Birdy van Eternit (Extra Vert). Vloerkleed van zeegras Ø 200 cm, Tivoli Audio radio Pal (niet meer leverbaar in geel) (Nijhof). Jieldé vloerlamp (themanor.nl). Melamine mok (Hema). Snoerlamp light chain van House Doctor (vtwonen.be). Schaal van melamine met walvis (Urbans and Indians). Jasje (Edith & Ella).

Tuinfeest

Zet een paar tuinstoelen bij elkaar, hang er een lichtsnoer boven, spijker een vogelhuisje aan de muur en leg een kleed van natuurlijk zeegras op de grond en deze setting roept meteen de associatie op van een lange knusse avond in de tuin. Met z’n allen rond de vuurkorf of houtkachel, de hele avond genieten.

binnen picknicken
Lockerkast van Tolix, eettafel met losse schragen van Tolix 200×80 cm (lxbxh), plantenbak Balconia van Eternit 80×20 cm (Extra Vert). Jieldé vloerlamp (themanor.nl). Groene Luxembourg-stoel van Fermob links, bistrostoel van Fermob (Extra Vert). Rieten stoel Armande (Ha50). Thermoskan Stanley (Urbans and Indians). In de plantenbak zit rozemarijn.

Picknickplek

Wat Buienradar ook in petto heeft: een binnenhuispicknick kan natuurlijk altijd. Parijse bistrostoeltjes, een robuuste plantenbak vol kruidenplantjes, de geur van rozemarijn en een lichte lunch met puur natuur salade… zitten we nu in de Provence?

tuinbar
Hanglampen Mold van Eternit, blauwe kruk Grand Dossier van Tolix, groene barkruk van Chaises Nicolle met rugleuning, 75 cm hoog, zwarte barkruk zonder leuning van Chaises Nicolle, 75 cm hoog, snoeischaar van Sophie Conran (Extra Vert). Poster van vlinder en libel, broodplank (Nijhof). Olielamp Patina (Urbans and Indians). Grote witte kom Bamboo, kleine grijze kom Bamboo (Hema). Houten stok in wit met zwarte strepen (HK Living). Kunststof vloerkleed 120×200 cm (Urbans and Indians). In de potten en balkonbak zit rozemarijn.

Terrasje doen

Hoogteverschillen, rechte lijnen, wit in de basis en strak design in plaats van frivole tuinstoelen: in de huis-tuin-en-keukenbar valt een lichte overeenkomst met twisted garden niet te ontkennen. Ook in de eethoek krijg je door de combinatie van de klassieke Tolix-stoelen, de Franse rotan-terrasbank en Middellandse Zee-blauw als hoofdkleur voor de buitenaccessoires een mediterraan buitengevoel.

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie