top 5 originele traktaties

Geen verjaardag is compleet zonder een traktatie. Op zoek naar een kleine versnapering om uit te laten delen op school? Of wil je een lekkere taart bakken voor als de familie op bezoek komt? Gegarandeerd succes met deze top 5 originele traktaties! originele-traktatiesoriginele traktaties originele traktaties originele traktaties originele traktaties

1. uiltjes om te zoenen

Op nummer één staan deze schattige schuimzoen uiltjes. Letterlijk ‘om op te vreten’ door de heerlijke witte chocolade en gekleurde marsepein. Kinderen zijn er gek op, net als wij! Natuurlijk kun je op deze uiltjes genoeg variaties vinden. Bijvoorbeeld met zwarte schuimzoenen. Of deze chocolade cupcakes met Oreo-koekjes en Smarties.

2. koekiemonsters

Sesamstraat is misschien niet meer zo bekend als vroeger, maar Koekiemonster kennen we allemaal! Dit blauwe monstertje is alleen geïnteresseerd in het eten van koekjes. En stiekem zijn wij daar best jaloers op. Daarom op nummer twee deze geweldige Koekiemonster cupcakes, inclusief lekker koekje!

3. Koninklijke cupcakes

Met Koningsdag in het vooruitzicht staan op nummer drie deze koninklijke aardbeien cupcakes. Van een beetje gezond zijn wij zeker niet vies. Maar kinderen zijn er over het algemeen toch niet zo gek op. Als je voor een gezonde traktatie kiest, kies dan voor een fruitsoort. Deze cupcakes zijn een aanrader om met Koningsdag te verkopen.

4. gekheid op een stokje

Stokjes zijn een geliefde traktatie om uit te delen in de klas. Het kost weinig tijd, is makkelijk en nog eens handig om uit te delen ook. Maar hoe maak je een stokje zo origineel mogelijk? Als je een beetje van bakken houd, dan zijn cakepops de ideale traktatie! Bekijk de website van Bakerella voor de leukste cakepops en kies jou eigen favoriet!

5. hamburger cupcakes

De laatste originele traktatie: een hamburger! Gemaakt van cake, brownie en marsepein welteverstaan. Op Laura’s Bakery vind je het recept voor deze originele burgers. Ook leuk bij deze traktatie zijn cake-frietjes. Voor de mayo, curry en ketchup gebruik je slagroom en chocolade- of aardbeiensaus.

Bron: 1. Traktatieblog – Nicolehill – 2. Welke – 3. Annekoendigitaal – 4. Bakerella – 5. Laura’s Bakery

nog meer: wooninspiratie