Tienerkast

Tieners stellen, in tegenstelling tot kleine kinderen, eisen aan de meubels in hun tienerkamer. De meubels mogen niet kinderachtig zijn, maar juist stoer. Voor tieners is het belangrijk in wat voor kast hun kleding hangt. Maar waar vind je die perfecte kledingkast?


Tienerkast

Meubelseries voor tieners

Bij Bopita hebben ze meubels speciaal voor tieners. In elke meubelserie zit ook een kledingkast. De kasten zijn basic en tijdloos. Zo passen ze in elke kinderkamer, ongeacht stijl of thema.

Kledingrek voor de tienerkamer

Tieners zijn vaak trots op hun kleding. Het is zonde om de stoere jacks en hippe broeken te verbergen achter kastdeuren. In plaats van een kledingkast kun je ook kiezen voor een kledingrek. De kleding kun je er gewoon aanhangen. Ook bij Ikea verkopen ze kledingrekken.

Tienerkast voor echte mannen

In een jongenskamer staat een lockerkast blits. Lockerkasten zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, van hout tot metaal. Kijk eens bij Wehkamp en Ikea voor verschillende uitvoeringen. Bij Babypark hebben ze een linnenkast ‘Piraat’. Een kledingkast met raampjes en spijlen ervoor. Ook de ruige kasten van Jorg Steigerhout zijn gaaf. Met grove schuifsloten als stoer detail.

Walk in closet

De droom van ieder meisje: een echte inloopkast. Het liefst net zo een als Carrie in Sex and the City heeft. Heb je een klein kamertje over? Of is de slaapkamer groot genoeg om een deel van de kamer af te schermen? Bijvoorbeeld met een gipswand of schuifdeur. Dan heb je alleen nog een paar kledingrekken en -schappen van bijvoorbeeld Ikea nodig. Ook met mooie gordijnen kun je een ruimte in tweeën splitsen en het effect van een inloopkast creëren.

Bron: Basiclabel

nog meer: wooninspiratie