Creatief met kurk: wanddecoratie

Wat is kurk toch een heerlijk materiaal! Duurzaam, goedkoop en een perfecte manier om die lege muur mee op te vullen. Het is niet voor het eerst dat dit materiaal een trend is, in de jaren 80 zag je het ook volop terug in interieurs. Wij geven je drie ideeën hoe je kurk als wanddecoratie kunt gebruiken.
Creatief met kurk: wanddecoratie

Kurk als prikbord

Een kurken wand geeft niet alleen een heel origineel effect, het is ook ideaal als prikbord. Prik met mooie punaises quotes, recepten, foto’s en afspraken aan het kurken prikboord. Leuk voor in de woonkamer, de keuken of in de speelhoek van de kinderen.

Creatief met kurk: wanddecoratie

Onderzetters? Gebruik ze als wanddecoratie!

Van kurkenonderzetters worden je kookpotten erg blij, maar je muur ook. Monteer kurken onderzetters bijvoorbeeld boven je bureau. Meerdere onderzetters in verschillende formaten geven je werkkamer een speelse twist.

Creatief met kurk: wanddecoratie

Klok kijken in stijl

Kurk in huis kan nét dat beetje extra geven, waar je al zo lang naar op zoek bent.  En daarvoor hoef je helemaal niet groots uit te pakken. Hang bijvoorbeeld deze leuke klok van het Nederlandse merk Zuiver op.

Shop hier de leukste kurken items

Cactus prikbord van Graham & Brown, kurk zeshoek van Wonen voor jou, slinger van Wonen voor jou, prikbord love van Le Studio, kurk wolk van Wonen voor jou, klok van Puik, magneetbord van Vestbjerg, memobord van pt,.

Meer shoppen? Bekijk hier alle muurdecoratie.

Bron: 1. vtwonen | Make-over door: Wendy Verhaegh | Fotografie Barbara Kieboom – 2. vtwonen 4-2016 | Fotografie Ernie Enkelaar | Styling Leonie Mooren, Liza Wassenaar – 3. Zuiver

nog meer: wooninspiratie