Styling: 5 ideeën voor de decoratieve ladder

De decoratieladder is zo’n leuk accessoire dat je steeds weer anders kunt gebruiken. Een echte aanwinst voor je interieur dus, want naast praktisch is de ladder ook nog eens decoratief. Benieuwd wat je er allemaal mee kunt? Lees dan snel verder voor inspiratie.
Styling: 5 ideeën voor de decoratie ladder

1. Decoreren

De ladder hoeft natuurlijk niet altijd praktisch ingezet te worden, maar kan door de vormgeving ook puur decoratief zijn. Een geval van less is more. Veel ladders zijn namelijk prachtig zonder versiering, zoals bovenstaande ladder van Moii.

Styling: 5 ideeën voor de decoratie ladder

2. Keukenhulp

Dat is handig! Met behulp van haken kun je je pannen, theedoeken en andere keukenaccessoires aan de ladder ophangen. Ideaal als je niet veel ruimte hebt in je keukenkastjes én het is ook nog een leuk gezicht.

Styling: 5 ideeën voor de decoratie ladder

3. Kledingrek

Hoopt jouw kleding zich vaak op in een berg over een stoel? Over de decoratieladder kun je gedragen kleding uithangen, maar je kunt de ladder ook gebruiken om je mooiste kledingstukken en accessoires in het zicht op te hangen. Zo kun je er ook op het moment dat je het niet draagt van genieten.

Styling: 5 ideeën voor de decoratie ladder

4. Handdoekladder

Er ooit aan gedacht een decoratieladder in de badkamer te zetten? Deze is namelijk ideaal om (gebruikte) handdoeken overheen te hangen. Heb je een ladder met bredere treden, dan kun je er ook zeepjes, accessoires en bakjes voor verzorgingsproducten op plaatsen.

Styling: 5 ideeën voor de decoratie ladder

5. Hangrek

Aan de sporten kun je natuurlijk van alles ophangen. Zoals plaids, vachtjes, tijdschriften, boeken, memoborden en planten. En het fijne is dat je het dagelijks kunt afwisselen. Dus heb je dat tijdschrift uit? Dan kan het elders in huis opgeborgen worden.

Bron: 1. Moii – 2. Design Sponge – 3. Umbra – 4. Menu – 5. Zuiver

nog meer: wooninspiratie