Wil jij zelf een stoffen pop maken?

Het aanbod kinderspeelgoed is enorm. Maar niets is zo uniek als zelf een stoffen pop maken. Ben je op zoek naar een patroon voor een stoffen pop? Voor elk type meisje wat wils, met onderstaande patronen!

Stoffen pop maken patroon

Stoffen popjes maken

Bij Mikodesign vind je verschillende zelfmaakkits voor het maken van stoffen poppen en knuffels. In deze kit zit stof waarop een patroon en lijfje geprint is. Daarnaast vind je er een werkbeschrijving bij hoe je van de lapjes stof een pop maakt. Het leuke aan deze poppetjes is dat je er allerlei accessoires bij kunt kopenof zelf allemaal kleertjes bij kunt naaien.

Patroon stoffen pop

Meisjes verslijten poppen. Ze gaan overal mee naar toe, samen op visite, samen naar bed, samen tv kijken. Op Hobby Blogo hebben ze een aantal patronen voor je op een rij gezet. Van een simpel lappenpopje tot een funky popje. Van niveau makkelijk tot moeilijk, dus iedereen kan aan de slag.

Met de patronen op de website van Naaipatronen ga je voor het totaalpakketje. Naast de patronen voor babypoppen en meisjespoppen, vind je hier ook patronen voor de poppenkleertjes.

Stoffen pop maken patroon

Met de beschrijving van Zonnekindpoppen binnen handbereik wordt het maken van een stoffen pop kinderwerk. Ga bijvoorbeeld aan de slag voor een knuffelpop. Heerlijk voor peuters om mee te knuffelen in de box. Hoe je de verschillende poppen maakt staat uitgebreid beschreven en met afbeeldingen geïllustreerd. Aan de rechterkant van de pagina vind je het menu waarin per stap staat omschreven hoe je te werk gaat.

Zelfmaak patronen

Met een klein beetje handigheid en het stappenplan van Simmy Typepad creëer je super leuke popjes voor echte meisjes. Kleed de popjes aan met mooie jurken en leuke accessoires.

Bron: Mikodesign

nog meer: wooninspiratie