Speelgoedkast voor de kinderkamer

Op de kinderkamer, speel- of in de woonkamer mag een speelgoedkast niet ontbreken. Die legoblokken, auto’s en knutselspullen moet je toch ergens kwijt. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor een speelgoedkast.Speelgoedkast_Rice

Open speelgoedkast

Een speelgoedkast is eigenlijk niets meer dan een simpele boekenkast. Alleen dan natuurlijk met speelgoed erin. Ga dus op zoek naar een stevige kast met meerdere planken en lades. Bij Babypark hebben ze veel keuze. Deze kasten zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en perfect als speelgoedkast.

Netjes achter schuifdeuren

Door een dichte speelgoedkast is al het speelgoed uit het zicht en netjes opgeborgen. Wil je de ruimte optimaal gebruiken, dan ga je voor een schuifdeurkast.

Voor een speelgoedkast met deuren kun je ook kiezen voor een garderobekast die je mooi vindt. De kast moet natuurlijk wel alleen maar ligplanken hebben en geen roede. Wil je een uitgebreid overzicht met kasten? Kijk dan bij Myhomeshopping. Daar staan de mooiste kasten van de leukste webshops verzameld.

Kast met opbergbakken

Wil je al het speelgoed netjes gesorteerd hebben? Dan kies je voor een speelgoedkast met opbergbakken. Zo kunnen de blokken in de ene bak en de tekenspullen in een andere. Hierdoor heb je ook al het speelgoed niet in het zicht. De speelgoedkasten van Bopita zijn hier perfect voor. Van dit merk zijn verschillende formaten kasten te koop. En in deze kasten zet je zelf een mix en match van opbergbakken. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Andere kasten met opbergbakken vind je bij de Ikea. Met deze Trofast opbergcombinaties kan je eindeloos variëren. Je maakt met kastelementen jouw ideale speelgoedkast. En met verschillende groottes en kleuren bakken vul je de kast op. Daar past zeker al het speelgoed in.

Speelgoedkist

Behalve een speelgoedkast, kan je ook een stoere speelgoedkist aanschaffen. En wat dacht je van een speelgoedkist met naam of een speelgoedkist zelf maken. Er is keuze genoeg!

Bron: Rice

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie