Deze koffietafelboeken hebben een chic effect op je interieur

Geef jij je interieur graag een chic tintje? It’s all about the details… Koffietafelboeken zijn een mooie manier om je eigen stijl nog maar eens te benadrukken. Ze laten zien wat jou inspireert en waar je je mee bezighoudt. Bovendien zijn ze een lust voor het oog. De chicste koffietafelboeken op rij.

koffietafelboeken

1. 200 jaar fotografie

In 200 jaar in fotografie vind je ruim 750 iconische beelden, gevat in zo’n 15 thema’s. Het thema oorlog & opstand moet je misschien even overslaan, maar je kunt ‘m gegarandeerd open laten liggen bij de thema’s mode & trends, wonen & gebouwen en beroemd & berucht. En met een mooie omslag als deze kun je het boek ook gewoon dicht laten, want ook de buitenkant mag gezien worden.

2. Louis Vuitton catwalk

Een grote klassieker onder de koffietafelboeken: de okergele Louis Vuitton catwalk. Je vindt er de mooiste collecties, die elk zijn voorzien van een korte inleiding. Met dit boek is dus niet alleen je interieur flink opgefleurd, tijdens je koffiemoment leer je ook nog eens alles over de producten van dit iconische huis.

3. Peter Lindbergh

Fashionista’s opgelet: in dit gloednieuwe boek over de Duitse fotograaf Peter Lindbergh worden zo’n 300 van zijn modebeelden getoond. En daar hoort de wereldberoemde White Shirts Series natuurlijk ook bij. Net als portretten van grote namen als Giorgio Armani, Jean-Paul Gaultier, Karl Lagerfeld en Yves Saint Laurent.

4. Designing History

Wie zich afvraagt hoe het Witte Huis er onder Obama er vanbinnen uitzag, vindt het antwoord in Designing History. En dat dit boek een chic tintje geeft aan je interieur hoeven we met deze omslagfoto natuurlijk niet uit te leggen.

5. The Watch Book: Rolex

Leuk voor de horlogeliefhebber, of om mooi uit te stallen in je inloopkast. Het boek van Rolex is een stuk goedkoper dan alle horloges die erin staan, dus wat dat betreft zit je goed. En zo’n high-end merk geeft je interieur natuurlijk wel een upgrade, wanneer je voor een chique uitstraling wilt gaan.

nog meer: wooninspiratie