De hangstoel: goed voor binnen én buiten

De hangstoel is hip! Steeds vaker zien we mooie exemplaren van deze comfortabele stoel. Je kunt er heerlijk in wegdromen met een goed boek of voor de tv met je favoriete serie. Logisch dus dat deze stoel zo populair is. Benieuwd hoe je dit meubelstuk mooi combineert? Laat je inspireren!

Shop de look: een hangstoel

Een hangstoel in de woonkamer

Niets fijner dan op een regenachtige, donkere dag met een goed boek of tijdschrift onder een plaid te kruipen en heerlijk te ontspannen. Een comfortabele hangstoel is hiervoor uitermate geschikt. Met een paar leuke kussens en een warm plaid maak je van je stoel een echte relaxplek. Zo worden die regenachtige zondagen opeens een stuk minder erg! Ben je uitgelezen? Dan laat je die kussens en plaids er gewoon in liggen, zo is je stoel een echte blikvanger in je interieur.

Comfort in de tuin

Behalve dat de hangstoel perfect geschikt is voor in de woonkamer doen ze het ook goed in de tuin. Op het terras of onder je veranda: met een hangende stoel in de tuin creëer je gemakkelijk wat extra comfort. Op een frisse, zonnige voorjaarsochtend is de stoel de perfecte plek om je dag, onder het genot van een kopje koffie, heerlijk in het zonnetje te beginnen. Wij zijn fan!

Onze favoriete exemplaren:

Hangstoel 2-zits van Decoris, Globo hangstoel van Amazonas, Bologna hangstoel van Decoris, Bohemian hangstoel van HKliving, hangstoel van Decoris, hangstoel van HKliving, Globo Royal hangstoel van Amazonas.

nog meer: wooninspiratie