Schommelstoel Ikea

Met een schommelstoel van Ikea kan je lekker met je kindje op de schoot schommelen. Voor zowel de kinderkamer als elke andere ruimte van het huis is de stoel zeer geschikt. Als je er eenmaal in zit, wil je er niet meer uit!

Schommelstoel Ikea

Houten schommelstoel Ikea

Voor zowel binnen als buiten heeft de Ikea de schommelstoel Värmdö. Deze stoel bestaat compleet uit hout en zit erg stevig. De schommelstoel is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart. Lekker opvallend dus!

Ikea schommelstoel met kussen

De bekendste schommelstoel van de Zweedse meubelgigant is de Poäng. Gemaakt van gelaagd, vorm gebogen berken, dus oer stevig. In de stoel zit een zacht stoelkussen. Deze is verkrijgbaar in allerlei kleuren en motieven. Je krijgt er een kussen bij. Maar de hoezen zijn ook los te koop. Leuk om af te wisselen! Voor de kinderkamer is het type Karlsro veelkleurig perfect.

Rotan schommelstoel Ikea

Een compleet ander soort schommelstoel is de PS Gullholmen. Gemaakt van bananenvezels. Staat prachtig in een natuurlijke en rotan kinderkamer. Door de unieke vorm wordt het een eyecatcher in je interieur. Tip: zet deze schommelstoel Ikea niet te dicht bij de verwarming of openhaard. De bananenvezels kunnen hierdoor uitdrogen en verzwakken. Zou zonde zijn!

Bron: vtwonen

nog meer: wooninspiratie