Mooi! Subtiel roze in de badkamer

Roze in het interieur: het blijft voor veel mensen toch lastig. De kleur kan namelijk al snel een ruimte overnemen of tuttig laten lijken. Met roze accessoires heb je wel die romantische sfeer, maar voorkom je een overkill aan zoetsappigheid. Zo geef je de badkamer een subtiel vleugje roze.

Badkamer met gouden kraan - bad schoonmaken

Badkameraccessoires

Waar moet je aan denken als we het hebben over badkameraccessoires? Nou, aan heel wat. Je hebt natuurlijk de usuals, zoals een roze badmat, zeepdispenser en tandenborstelbeker. Ook handdoeken en washandjes kun je overal wel in deze kleur aanschaffen en na goed zoeken vind je vast een roze douchegordijn (hoe romantisch wil je het hebben?).

Wees ook zeker niet bang om meerdere tinten roze met elkaar te combineren, dit maakt het alleen maar makkelijker om items bij elkaar te zoeken en geeft bovendien een mooi ton sur ton effect.

LEES OOK
Favoriet in de badkamer: de betonlook

Maak het huiselijk

Vergeet ook niet de ‘gewone’ woonaccessoires. Op een subtiele manier roze in de badkamer toevoegen kun je ook doen door accessoires en details die je normaal in de eetkamer of woonkamer zou gebruiken. Dit past juist heel goed bij de romantische sfeer die roze met zich mee brengt, want de badkamer wordt er meteen huiselijker van.

Wat dacht je van een paar mooie roze kaarsen of een roze kandelaar? Maar ook een bosje bloemen of een vaas in deze tint zullen zeker niet misstaan op de wastafel of de vensterbank van de badkamer.

nog meer: wooninspiratie