Ontdek de nieuwe vtwonen collectie dekbedden en kussens

Hoera, vtwonen heeft nu ook dekbedden en kussens in de collectie! Supercomfortabel, want luxe, licht en crispy, en ook nog eens duurzaam gemaakt van 100% gerecyclede dons en veren. Dat slaapt toch net even wat lekkerder.

vtwonen collectie dekbedden en kussens
com-anders (hemelbed), pietjonker (nachtkastjes), prinsheerlijkantiek (bank, hoofd, poef), melchiorinterieur (lamp van Bolia), vtwonen.be (vaas van HKliving).
vtwonen collectie dekbedden en kussens
com-anders (hemelbed), pietjonker.nl (dressoir), vtwonen(vaas van HKliving).

Crispy verleider

De wekker zal vanaf nu wel heel hard zijn best moeten doen; je nog een keer omdraaien is een stuk verleidelijker wanneer je onder een dekbed uit de Dixxius by vtwonen-collectie ligt. De luxe, fijngeweven tijk van dit dekbed bestaat uit 100% biologisch perkal katoen. Een stofsoort van heel fijn garen, met een hoge draaddichtheid. Daardoor voelt de stof zijdezacht aan en geeft hij een aangenaam ‘crispy’ gevoel. Luxueus en fris! Bovendien zorgt die hoge draaddichtheid ervoor dat huisstofmijt geen kans maakt om binnen te dringen, waardoor het dekbed antiallergisch is.

Koud kunstje

K-k-k-koud zul je het niet meer hebben deze winter. Als het kwik richting vriespunt daalt, is het tijd om het tweede onderdeel van het 4-seizoenen dekbed tevoorschijn te halen. Omdat niemand fan is van gedoe met twee dekbedden in één overtrek, kreeg dit 4-seizoenendekbed knoopsgaten waarmee de delen aan elkaar zijn te bevestigen. Gemak dient de mens!

NOG MEER VTWONEN COLLECTIE
vtwonen dekbedovertrekken: slapen in luxe en comfort

vtwonen collectie dekbedden en kussens

Duurzaam dromen

De dekbedden en hoofdkussens zijn gevuld met gerecycled dons. Hiervoor worden donzen dekbedden en hoofdkussens ingezameld en handmatig gesorteerd op kwaliteit. Een grondige wasbeurt met water en zeep – net zoals bij nieuw dons – zorgt voor frisheid en hygiëne. Vervolgens wordt het materiaal gedroogd, gesteriliseerd, wordt het dons van de veren gescheiden en volgt een kwaliteitscontrole.

De nieuwe collectie bestaat uit:

Dixxius Green Royal 4-seizoenen dekbed in de formaten 135×200 cm, 155×220 cm, 200×220 cm, 240×220 cm en 260×220 cm, vanaf € 245,-
Dixxius Green Royal enkel dekbed in de formaten 140×220 cm, 155×220 cm, 200×220 cm, 240×220 cm en 260×220 cm, vanaf 168,-
Dixxius Comfort Green Soft kussen 60x70x12 cm (hxbxd) € 119,95
Dixxius Comfort Green Medium kussen 60x70x14 cm (hxbxd) € 139,95
Dixxius Comfort Green Firm kussen 60x70x16 cm (hxbxd) € 159,95


De Dixxius-collectie is ontwikkeld in samenwerking met slaapspecialist Swiss Sense.

Stapel op kussens

Niet alleen sierkussens zijn in grote getalen welkom op het bed, zo’n stapel hoofdkussens geeft ook direct het gevoel van een luxe hotelkamer. Zeker wanneer ze zo fris en zacht zijn als deze exemplaren. Leg er per slaapplek twee op elkaar in een mooie overtrek en het bed oogt direct royaler. Heerlijk om tegenaan te zakken als je nog wat wilt lezen.

vtwonen collectie dekbedden en kussens
prinsheerlijkantiek (bank)
vtwonen collectie dekbedden en kussens
com-anders (open kast), prinsheerlijkantiek (fauteuil), melchiorinterieur (poef), pietjonker (dressoir).

Is het al bedtijd?

Vroeg onder de wol gaan, was nog nooit zo fijn. De dekbedden en kussens uit de Dixxius by vtwonen-collectie zijn gevuld met 70% gerecycled eenden- en ganzendons en 30% gerecyclede eenden- en ganzenveren, daardoor voelen ze zacht, luchtig en luxe aan. Dons heeft bovendien een hoog isolerend vermogen, waardoor de temperatuur constant is wanneer je in bed ligt. En dankzij de ventilerende eigenschappen kan (transpiratie)vocht gemakkelijk verdampen en blijft je beddengoed zo fris en hygiënisch mogelijk.

De Dixxius by vtwonen duurzame beddengoedcollectie is te koop bij de filialen van Swiss Sense (swisssense.nl). Kijk voor adressen op vtwonen.nl/verkoopadressen.

SHOP DE COLLECTIE
Goede nachtrust: ontdek de lifest

yle by vtwonen boxspring-collectie

nog meer: wooninspiratie