Muurschildering boom

Versier de wand in de kinderkamer met een prachtige muurschildering van een boom. De boom is op het moment erg populair voor in de baby- of kinderkamer. Laat de muurschildering maken door een professional of steek je handen uit de mouwen en schilder zelf een boom.Muurschildering boom

Professionele schilders

Elke schilder heeft zijn of haar eigen verftechnieken. Hierdoor zal de boom van iedere schilder er ander uit komen te zien. Het is dus belangrijk om een muurschilder te kiezen die aansluit bij jouw wensen. Bekijk daarom altijd eerst zijn of haar portfolio, zo weet je kunt verwachten.

Laat een airbrush muurschildering maken door R-Brush. Of ga via Google opzoek naar een geschikte schilder. Je komt online allerlei verschillende muurschilderaars tegen, zoals Lizart.

Muurschildering boom zelf maken

Heb je een vaste hand en wil je zelf wel een muurschildering boom maken? Neem dan het wandschildering zelfmaakidee van ariadne at Home als uitgangspunt. Met verschillende kleuren muurverf en een tamponneerkwast maak je een boom als op de afbeelding hiernaast. Het is een leuk en origineel idee om de muurschildering door te trekken op een wand die er haaks opstaat of op het plafond.

Maak de muurschildering boom functioneel door er wandhaakje aan te monteren, zo wordt het een kapstokboom.

Sjabloon muurschildering boom

Een eenvoudige manier om een muurschildering te maken is met behulp van een beamer of een sjabloon. Sjablonen van verschillende bomen vind je bij Mooi op de Muur. In het artikel kinderkamer sjablonen lees je tips voor hoe je het beste kunt sjabloneren.

Kinderkamer boom

Niet alleen met een muurschildering krijg je een boom op de muur in de kinderkamer. Je kunt ook voor een behangboom kiezen of voor een muursticker kinderkamer boom. Elke techniek heeft zijn eigen charme!

Bron: ariadne at Home

nog meer: wooninspiratie