Must have in je interieur: de plantenhanger

Plantenhangers zijn hot! Want waarom zou je planten alleen neerzetten als je ze ook op kunt hangen? Met een leuke plantenhanger creëer je een imaginair tuintje in de lucht, wat een speels effect geeft. Deze hangers passen perfect bij de botanische woonstijl, maar zijn een leuke decoratie in eigenlijk ieder interieur. Niet alleen leuk voor binnen, maar ook leuk voor buiten in de tuin of op het balkon!
Musthave: de plantenhanger

Gezellig en sfeervol

Je kunt kiezen uit verschillende plantenhangers, die allemaal een andere uitstraling geven. Een terracottapot geeft een aardse en warme uitstraling, een glazen pot met juten touw een retro uitstraling, een pot van keramiek een wat modernere uitstraling en een goudkleurige ijzeren pot zorgt voor een industriële look. Door het combineren van deze verschillende hangers en door variatie in hoogtes creëer je een leuk en verrassend effect. In de potten kun je mooie groene planten plaatsen, zoals varens, hedera, vetplanten of cactussen. Of hang ze in de keuken gevuld met verschillende kruidenplantjes.

Retro macramé

Hangbloempotten zijn weer populair, maar de macramé plantenhanger is eigenlijk een trend uit de seventies en daarom dus heel erg retro! Macramé is een techniek waarbij verschillende draden samengeknoopt worden, waardoor een leuk patroon ontstaat. Door het gebruik van kralen krijg je een bohemian look. Extra leuk: deze macramé plantenhangers zijn ook gemakkelijk en snel zelf te maken! Ga jij voor een leuk (zelfgemaakt) retro item, voor modernere hangers of combineer jij ze allemaal? Kies de hanger die jij mooi vindt en die bij jouw stijl past!

Voor welke plantenhanger ga jij?

Plantenhanger van Bloomingville, hangende bloempot van Bloomingville, Eternal bloempot van pt, bloempothouder van Madame Stoltz, diy-plantenhanger van Imakin, plantenhanger van Lifestyle, hangende schaal van vtwonen, Munesia bloempot van Lene Bjerre, macramé muurhanger van Lifestyle, plantenhanger van Draadzaken, Oasis plantenhanger van Dutchbone.

nog meer: