Mix & match: kleine vaasjes

Klein is fijn. Dit klinkt cliché, maar is in dit geval zeker waar! Met kleine bloemenvaasjes bereik je namelijk een groot effect, vooral wanneer je verschillende vaasjes met elkaar combineert. 
Mix and match: kleine vaasjes

Voor elke bloem een vaasje

Van een klassiek bolvaasje tot een vaasje in een bijzondere geometrische vorm, van speels kleurrijk tot chique koperkleurig en van egaal tot een opvallend motief en van stoer tot lieflijk. Kleine vaasjes zijn er in allerlei kleuren, vormen en materialen. Een klein vaasje met mooi design kan daarom in ieder interieur. Een stijlvol design met een mooie tak staat mooi in een strak en modern interieur. Geometrische vormen, prints en zachte kleuren passen goed bij een Scandinavisch interieur. Verschillende kleuren en motieven bij elkaar zorgen voor een speels en gezellig effect.

Mix and match: kleine vaasjes - Bloomingville

Mix and match

Je kunt kiezen voor één vaasje met een mooie bloem, plantje of (bessen)takje, zodat de aandacht uitgaat naar dit item. Leuk op een eettafel, trolley, bijzettafel of sidetable of om subtiel terug te laten komen op verschillende plaatsen in huis. Je kunt ook een hoekje creëren met meerdere vaasjes bij elkaar, bijvoorbeeld op een dienblad of in een vitrinekast. Durf het contrast op te zoeken. Dus combineer ronde vormen met strakke geometrische vormen, keramieken vaasjes met glazen vaasjes, felle kleuren met poedertinten en egale vaasjes met motieven. Ook een grote vaas gecombineerd met kleine vaasjes geeft een mooi effect. Tip! Hang meerdere hangvaasjes aan de muur. Het resultaat is een verrassende en originele muurdecoratie.

Anders geschikt

Ga je voor strak en stijlvol of voor een uitbundige collectie vaasjes? De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt zelfs items als vaasje gebruiken die daar in eerste instantie niet voor bedoeld zijn. Een (diamantvormige) theelichthouder, een mooi glazen potje of een reageerbuisje kunnen goed dienen als bloemenvaasje. Bonuspunten voor originaliteit!

Vind hier een klein vaasje perfect voor jouw interieur!

De leukste kleine vaasjes

Vaas van pt, groene vaas van Bloomingville, Bloom vaas van Zuiver, Hari vaas van Dutchbone, Hammershøi vaas van Kahler Design, Sil vaas van Mica Decorations, Ashley vaas van Braxton, Gem vaas van Mica Decorations, Nimble vaas van pt, Avant vazen van &k amsterdam.

nog meer: