Mix and match: verschillende eetkamerstoelen

De stoelen aan de eettafel hoeven niet altijd dezelfde te zijn, het is tegenwoordig juist de trend om te kiezen voor verschillende modellen, kleuren en materialen. Mix en match dus met verschillende eetkamerstoelen voor een speelse eethoek. Durf je?
Mix and match: verschillende eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen in verschillende kleuren

Met eetkamerstoelen in verschillende kleuren geef je je eethoek een heel andere uitstraling. Door met kleuren te mixen creëer je een vrolijke look en straalt de eethoek gezelligheid en warmte uit. Wil je geen wirwar aan eetkamerstoelen? Kies dan voor stoelen van hetzelfde model in verschillende kleuren. Hou daarbij de basis van je eethoek rustig voor een mooi geheel.
Mix and match: verschillende eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen in verschillende modellen

Zijn verschillende kleuren stoelen te heftig in jouw interieur, maar wil je graag meer variatie? Ga dan voor stoelen in verschillende modellen, maar in dezelfde kleurtinten. Op deze manier bewaar je de rust in huis zonder dat het saai wordt.

Bonte verzameling eetkamerstoelen

Ridge Rib stoel van Zuiver, Back to School stoel van Zuiver, Lars stoel van LaForma, Masters stoel van Kartell, Albert Kuip stoel van Zuiver, Kubu stoel van Modern Earth, Krise stoel van LaForma, draadstoel van HKliving en metalen stoel van Bahne.

Geïnspireerd maar jouw favoriete stoel nog niet gevonden? Bekijk dan al onze eetkamerstoelen.

nog meer: