Meidenbed wit

Als je dochter niet langer in een klein bedje past, wordt het tijd voor een echt meidenbed! Van stoere hoogslapers tot een bed met sierlijke vormen. Om rust te creëren in de slaapkamer, maar toch een gaaf bed wilt, is een meidenbed wit een goed idee. Laat je hieronder inspireren.

meidenbed wit

meidenbed wit

Hippe meidenbedden

Van hoogslapers en kajuitbedden tot aan stapelbedden en bedsteden. Ieder bed is op een andere manier speciaal in de kinderkamer. Het leuke aan een hoogslaper is dat je leuke accessoires kunt toevoegen om het slapen gaan en opstaan een stuk leuker te maken. Je kunt met een trapje naar boven klimmen en ’s ochtends met de glijbaan naar beneden komen.

Ook is het een leuk idee om een textielset voor de hoogslaper aan te schaffen. Kies een thema uit die de kinderkamer in een handomdraai omtovert naar een echte prinsessenkamer of een kamer gedecoreerd met vrolijke zonnetjes en bloemen. Dat is toch super voor je dochter! In het artikel Halfhoogslaper met glijbaan lees je alles over de hoogslapers, waar je ze kunt kopen en welke mogelijkheden er nog meer zijn.

Bed met opbergmogelijkheden

Hoe handig zou het zijn als je behalve kunt slapen in bed, ook nog eens van alles kunt opbergen onder het bed. Dat is het gemakkelijke aan een kajuitbed. Onder een kajuitbed zitten veel kastjes en ladekastjes. Zo hoef je spullen niet los onder het bed te leggen, waardoor het stoffig wordt, maar kun je alles netjes opbergen. In het artikel Kajuitbed wit lees je meer over een wit kajuitbed, wat de voordelen zijn en waar je ze kunt kopen.

Nog meer leuke kajuitbedden koop je in de websop van Basiclabel.nl. De twee bedden op de afbeeldingen uit dit artikel komen uit deze shop!

Bron: Basiclabel.nl

nog meer: wooninspiratie