Woonkamer wordt oase van rust

Joëlle en Roderick waren toe aan een thuis, waar plek is voor alle leeftijden binnen het gezin. Tijd voor een make-over dus! Shop de producten uit aflevering 6. Bekijk ook de video waarin Fietje haar keuzes voor deze make-over toelicht.

Wat voorafging…

Joelle en Roderick wonen samen met hun drie kinderen in Maarssen. De woonkamer is ruim genoeg, maar moet een fijne plek zijn voor twee hangende pubers, een actieve peuter en twee ouders die rust willen. Joelle en Roderick kampen met een woonprobleem: hoe creëer je een fijn thuis voor gezinsleden in verschillende levensfases? Beiden houden ze van Scandinavisch, maar aan inspiratie komen ze te kort. Toch hebben ze wel een voorkeur voor andere kleurtinten. Joelle omringt zicht graag met warme pasteltinten, Roderick houdt juist van strak en donker. Maar uiteindelijk draait het vooral om een huis waar ieder gezinslid graag komt en dat inspeelt op slingerend speelgoed en hangende pubers. Lukt het Fietje en het team de wens van de ouders te vervullen en een oase van rust te creëren?

groene wanden

Bij de zetel

In de wandkast

groenhoek

Bij de televisie

beton behang

Eethoek

kleurvlak krijtverf

Speelhoek

  • Kleur op de muur – Damp S 1500-N: Histor
  • Kleurvlak – schoolbordverf Parallel S 4010-G50Y: Histor
  • Strip – metaal: Combitex
  • Bureau: privébezit
  • Stoeltje: IKEA

Keuken

Hal

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Fietje Bruijn | Fotografie Barbara Kieboom | 360° tour door 360fabriek

nog meer: wooninspiratie