Make-over: kleine woonkamer van 30m²

Bij Miriam en Andre thuis was het passen en meten met de meubels én met de uiteenlopende woonsmaken. Stylist Marianne vond de oplossing! Ontdek hier de make-over! Shop de producten uit aflevering 3. Bekijk ook de video waarin Marianne haar keuzes voor deze make-over toelicht.

Wat voorafging…

Miriam en Andre werden vier jaar geleden verliefd op elkaar. Inmiddels wonen ze samen, met hun vijf kinderen. Met spullen van Marktplaats en krijgertjes van familie hebben ze het huis gezellig proberen te maken. Toch blijft het passen en meten met een woonkamer van 30 m² voor zeven mensen. Daarbij hebben Miriam en Andre ook nog verschillende woonsmaken. Het huis schreeuwt om een functionele make-over. Kortom: een leuke klus voor stylist Marianne Luning.

360° tour door het huis

360 graden tour

XL bank

planten

Zithoek

wandbord

Eethoek

Keuken

Upstairs trap

Hal

Marianne draagt kleding van 10Days en sieraden van Quebella.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie