Rijtjeshuis uit de jaren 30 krijgt warme make-over

Eva en Trevor wonen samen met hun twee kinderen in een jaren 30 rijtjeshuis in Bussum. Een groot deel van het interieur bestaat uit meubels van Trevors vader, meegekomen vanuit hun vorige huis. Eva voelt zich er nog niet thuis. Het mag warmer. Maar wat vinden ze ervan na de make-over?

vazenloungestoelenklok kartoneethoek wit

Shop hier de producten uit aflevering 3

Woonkamer

In de hoek

Eethoek

Keuken

Bekijk hier het eindresultaat van aflevering 3:


Nieuwsgierig hoe je in een kleine ruimte een scheiding maakt tussen keuken en zithoek? Of waarom Fietje heeft gekozen voor een tafel met dun blad? Bekijk de video waarin Fietje haar keuzes toelicht. In deze aflevering ging Carlein ook op bezoek bij een droomhuis in De Kwakel. Kijk nog eens binnen in gerenoveerde dijkwoning van Cindy en Stephan.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een  frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Fietje Bruijn | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie