Make-over van een rijtjeshuis in Rotterdam

Alex en Chanou wonen samen met hun twee dochtertjes in een rijtjeshuis in Rotterdam. De status van hun interieur? Kaal en onpersoonlijk. Ondanks hun verschillende woonsmaken, zijn ze het over één ding eens: ze willen meer gezelligheid in huis. Tijd dus voor een make-over! Shop de producten uit aflevering 2. Bekijk ook de video waarin Fietje haar keuzes voor deze make-over toelicht en je de voor en na ziet.

groene wand

Woonkamer

ronde tafel

Bij de tv

Eethoek

Kinderhoek

wandplank

Op de planken

terrashaard

Tuin

Hal

  • Kleur op de muur – Bestudeerd S3010-G90Y: Histor
  • Spiegel: vtwonen.be
  • Schoenenplank: bij de houthandel
  • Trap – Cloudy Cement: Upstairs
  • Kinderhekje – op maat gemaakt: Richard van Meerveld

Bekijk hier het eindresultaat van de make-over


Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Fietje Bruijn | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie