Magnetische krijtverf

Door het combineren van krijtverf en magneetverf sla je twee vliegen in één klap en creëer je zelf ‘magnetische krijtverf’. Helaas bestaat er (nog) geen potje verf waar deze twee verfsoorten samen zijn gecombineerd. Maar: alternatieve oplossingen liggen voor het oprapen! 

Krijtbord magneetbehang

Met het krijtbord magneetbehang van Groovy Magnets ontstaat er een levensgroot magnetisch krijtbord op de wand. Handig, want je bent met één laag klaar. Heerlijk ‘plakken’ en krijten voor een fijn moodboard aan de muur. Een mooie oplossing waar kinderen naar hartenlust creatief in de weer kunnen gaan.

Combineer en creëer

Een potje magnetische krijtverf laat nog even op zich wachten, maar met losse verfpotten magneetverf en krijtverf creëer je hetzelfde resultaat. Bij de bekende verfmerken als Levis en Histor vind je beide potten in de collectie. In de artikelen Krijtverf / schoolbordverf of magneetverf vind je meer informatie over het aanbrengen van de verf.

Kleuren van de regenboog

Traditionele schoolborden zijn zwart. Wanneer je liever vrolijke kleuren aan wilt brengen in de slaapkamer ben je bij Poly-Color aan het goede adres. Van verkeersrood tot opaalgroen en van kerriegeel tot waterblauw, het assortiment is erg ruim. Ook bij Hema vind je roze potten schoolbordverf. Wanneer je de muur hebt geverfd, breng een aantal lagen magneetverf aan en voilà jouw wand is klaar om versierd te worden.

nog meer: wooninspiratie