Lockerkast kinderkamer

Door de robuuste uitstraling staat een lockerkast super stoer op de kinderkamer. Of je hem nou als kledingkast, boekenkast of nachtkastje gebruikt. En door de slotjes bewaart je kind al zijn grootste schatten achter slot en grendel.

Stoere lockerkast kinderkamer

Eigenlijk is elke kast met een slot er op een lockerkast. Er zijn een veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Van heel oud tot nieuw. Van hout tot metaal en in allerlei maten. Uiteraard ga je niet voor een locker die in elke kantoorruimte of schoolhallen te vinden is. De perfecte lockerkast kinderkamer heeft een doorleefde en robuuste look. Een stoere lockerkast vind je bij Villa Jipp. De locker is van het merk HK living en is grijs. De kast heeft drie deuren, dus ruimte genoeg voor alle kleding, speelgoed en beddengoed. Deze lockerkast is echte eyecatcher voor in de kinderkamer.

Grote lockerkast kinderkamer

Een andere grote locker welke perfect is voor de kinderkamer, is te koop bij Basiclabel. Deze kledingkast heeft drie deuren met daarachter legplanken. De lockerkast is van het merk vtwonen en gemaakt van grenen.

Kledingkast locker

Voor een lockerkast die geschikt is voor kleding kijk je bij Saartje Prum. Daar verkopen ze een grote metalen lockerkast met wieltjes. De luchtroosters geven de kast een industriële uitstraling. Bij dezelfde webshop verkopen ze ook een houten exemplaar. Deze lockerkast heeft drie deurtjes met daarachter legplanken.

Oude lockerkasten kinderkamer

De leukste lockerkast is minstens zestig jaar oud en gebruikt in oude fabrieken of kazernes. Hierdoor is de kast mooi verweerd en is het een meubelstuk met een verhaal. Kijk voor een groot aanbod eens bij Old-BASICS of Woonwinkel Siep. Zij weten vaak de mooiste exemplaren te vinden.

Je kunt ook zelf op zoek gaan naar een oude lockerkast. Hou regelmatig Marktplaats in de gaten of een kringloop in de buurt. Daar vind je vaak de prachtigste schatten.

Lockerkast Ikea

De Ikea verkoopt ook lockerkasten die geschikt zijn voor de kinderkamer. Ze zijn van Ikea PS. In de collectie zitten verschillende maten lockerkasten, van nachtkastje tot een smalle hoge kast. De meesten zijn verkrijgbaar in het wit of knalrood. Uiteraard kunnen ze allemaal op slot!

Bron: 1. Basiclabel – 2. Woonwinkel Siep

nog meer: wooninspiratie