Hier shop je de vrolijkste tapijten

Na de donkere dagen is het tijd voor een beetje vrolijkheid. En wat vrolijkt een ruimte nou meer op dan kleur? Wat je ook kiest, je zit hoe dan ook goed. Want of je nu voor een groot meubel, een paar accessoires of een lik verf op de muur gaat, een felle kleur is er altijd wel te vinden. Waar we vandaag voor gaan? Kleurrijke tapijten!

Kleurrijk vloerkleed in de woonkamer

Een berg kleur

Een kleurrijk tapijt is er in alle soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld het tapijt met een print in één kleur. Hiermee voeg je in een klap een berg kleur toe, maar maak je de ruimte niet per se drukker. Soms zorgt zo’n tapijt juist voor meer rust, omdat het tapijt de ruimte een geheel maakt.

Prints, prints, prints…

Heeft jouw basic interieur een flinke kleurinjectie nodig? Dan is een tapijt met een kleurrijke print misschien iets voor jou. Dit soort tapijten zijn er in overvloed en iedere print voegt weer net iets anders toe. Het Arguto tapijt van Linie Design bijvoorbeeld, is voorzien van verschillende kleuren maar straalt toch een bepaalde rust uit. Liever een speelse print? Dan is de Rose Kelim van HKliving misschien iets voor jou. En heb je de mooie Colour Carpet 01 van HAY al gezien?

De smaak te pakken gekregen? Zo krijg je meer kleur in huis zonder een kwast aan te hoeven raken.

Shop kleurrijke tapijten…

Benieuwd naar de rest van dit vrolijke huis? Bekijk de make-over van Marianne!

nog meer: wooninspiratie