Jouw huis online verven

Zou het niet handig zijn om eerst verschillende kleurencombinaties in huis uit te proberen, voordat je een hoop geld spendeert aan verf? Gewoon je huis online verven? Met een online kleurtool kan dit. 

"

Online verven

Het is een kwestie van aanwijzen en klikken en je ziet hoe kamers, muren, meubels en misschien wel de buitenkant van je huis eruit zien in een andere kleur. De tools die je hieronder vind zijn niet duur, de meeste zijn zelfs gratis te gebruiken. Let er wel op dat de weergave van een kleur op je beeldscherm af kan wijken van de werkelijkheid.

Online kleurtool van Benjamin Moore

Het Amerikaanse verfmerk Benjamin Moore heeft een eigen tool waarmee je gratis voorbeeldfoto’s van interieurs en extereiurs kan kleuren met hun verfkeluren. Wil je foto’s van je eigen huis kleuren, dan moet je een klein bedrag betalen. Het Bejamin Moore software programma is verkrijgbaar voor Windows en Mac.

Naar de tool van Benjamin Moore >>

Olympic Color Paint Visualizer

Met de Olympic Color Paint Visualizer kun je het effect van verschillende kleuren en kleurencombinaties in een ruimte bekijken. Maak een selectie uit het enorme kleurenpalet, kies een voorbeeldruimte en sleep de kleuren op de wand.

Naar de Olympic Visualizer >>

Porter Paints Paint Color Visualizer

Op deze site vind je van diverse ruimtes in huis voorbeeldfoto’s. Kies een kleurpalet en de kleuren verschijnen toegepast in beeld. Als je 9 beelden hebt geselecteerd verschijnen deze op je scratchbook. Vanuit je scratchbook kun je foto’s printen of doorsturen naar je vrienden.

Naar de site van Porter Paints >>

Bron: onbekend

nog meer: wooninspiratie