Welke kinderkast kies jij?

De kledingkast is op het bed na, één van de grotere meubels in de kinderkamer. Wil je een echte eyecatcher of juist liever een onopvallend exemplaar? Heb je een kleine kamer dan kan de kast soms nogal een sta in de weg vormen. Maar daar zijn oplossingen voor.

kinderkast

Verschillende kinderkasten

Iedereen heeft een andere smaak wat betreft de inrichting van de kinderkamer. Daarom heeft Babypark een uiteenlopende collectie kledingkasten. Van wit lak tot robuust hout. Voor jongens en voor meiden. Ook bij Meubelzone is het aanbod enorm gevarieerd.

Brocante kinderkast

Is de kinderkamer ingericht in brocante stijl? Kijk dan eens bij Kinderkamer in Stijl voor een kledingkast. Daar hebben ze unieke brocante linnenkasten, voorzien van mooie ornamenten. Voor meisjes hebben ze kasten in de kleur roze en met een hartjesornament. Kijk voor meer brocante meubelen op de website Alles Brocante. Daar vind je alles voor de brocante kinderkamer.

Kinderkast van steigerhout

Trendy, basic en heel verantwoord. Dankzij Jorg Steigerhout krijgt oud hout een nieuw leven. Zij maken er onder andere kledingkasten van. Je kunt er ook een kast op maat bestellen. Ook bij Zomerzoen hebben ze stoere kinderkasten van steigerhout. Met gave elementen van steigerbuizen.

Kinderkamer kast

Bij de keuze voor een geschikte kast is het belangrijk om rekening te houden met de ruimte die voor de kast beschikbaar is. Een 3-deurs kast is handig, maar als de kamer daardoor heel klein wordt, is dit niet de juiste beslissing. Bij Ikenik vind je een groot assortiment aan kasten. Van 1-deurs kasten tot 3-deurs kasten. Ook bij Woonexpress vind je mooie uiteenlopende linnenkasten in verschillende prijscategorieën.

Babykamerkast

Een baby heeft misschien kleine kleertjes, maar vaak wel heel veel. Koop dus een linnenkast die groot genoeg is. Ook moet je hem nog een aantal jaren kunnen gebruiken. Babydeals heeft een leuke kledingkast, maar nog functioneel ook! De kast bestaat uit twee kasten in de vorm van een huis. Tussenin zit een commode. Deze kan later weer dienen als bureau of (kap)tafel.

Bron: ariadne at Home

nog meer: wooninspiratie