Kinderkamer thema bos

“In het bos wonen wilde dieren, in het bos, in het bos. Ik ben niet bang voor de wilde dieren, ben niet bang!” – Het bos is in veel sprookjes en liedjes een plek waar allerlei avonturen worden beleefd. Maak voor je zoon of dochter een kinderkamer met het thema bos.
Kinderkamer thema bosBos kinderkamer

Bos behang

Wat bestaat er tegenwoordig toch prachtig behang. Met allerlei figuurtjes, vormen en kleuren. Het merk Kek Amsterdam begrijpt heel goed wat leuk is voor in de kinderkamer. In de webshop Wonen met Lef vind je al het behang van het merk. Waaronder behang met bosfiguurtjes, egels, herten, konijntjes, dennenbomen en noem maar op. Welk behang neem jij?

Muurstickers bos

Het bos thema iets subtieler aanpakken kan ook, met muurstickers. Heel mooi en rustig is de muursticker van Ferm Living. Met deze berkenboom muursticker breng je het bos naar de kinderkamer.

Maar echte bosdiertjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Myhomeshopping.nl laat zien waar je muurstickers van bosdieren kunt kopen. Plak de dieren bij elkaar op een muur, de kast of op de deur. Of verspreid ze door de hele kinderkamer.

Kinderkamer accessoires bos

Ga los met accessoires die passen bij het thema bos. Neem bijvoorbeeld deze haakjes van bosfiguurtjes, te koop bij Ippys. In dezelfde webshop vind je kleine opbergdoosjes met bosdieren. Leuk om neer te zetten en er kleine spulletjes in op te bergen.

Als nachtkastje, bijzettafeltje of krukje voor in de kinderkamer neem je de Dutch Design Chair. Gemaakt van karton maar met de look van een echte boomstam. Verkrijgbaar bij vtwonen.

Bron: 1. Wonen met Lef – 2. Ippys

nog meer: wooninspiratie