Kinderbureau Ikea

Er komt een tijd dat je kind toe is aan werkplekje met een goed bureau. Eentje waar je zoon of dochter lekker kan rommelen en rustig huiswerk kan maken. Bij Ikea shop je voor een leuke prijs een mooi kinderbureau!Kinderbureau Ikea

Gezellig werkplekje

Het grootste voordeel van Ikea is dat je voor weinig geld toch een mooi bureau kunt aanschaffen. De Zweedse woonwinkel heeft een groot aanbod, dus er zit vast iets tussen wat past bij jouw smaak en stijl. Je kunt alvast eens rondkijken op de website, maar je kunt de bureaus natuurlijk ook met eigen ogen bekijken in een filiaal bij jou in de buurt. Wij vinden shoppen bij Ikea altijd een feestje!

Basic kinderbureaus Ikea

Ben je op zoek naar een basic bureau met enkel een bureaublad en poten? Dan is het MALM bureau misschien wel wat voor jou. Het bureau van berkenfineer heeft een strakke uitstraling en is mooi te combineren met de andere meubels uit deze serie. Met het uitschuifbare tafelblad creëer je in no time extra werkruimte.

Een wit kinderbureau past in bijna iedere kinderkamer. Het BESTÅ BURS bureau bijvoorbeeld, dat ook verkrijgbaar is in het zwart. Naast strakke bureaus heeft Ikea ook een mooi bureau met sierlijke poten, zoals het LEKSVIK bureau. Perfect voor een ietwat meer romantische kinderkamer!

Kinderbureau met opbergruimte

Wanneer je zoon of dochter veel speelgoed, boeken en schoolspullen heeft, is een Ikea kinderbureau met opbergruimte een goede oplossing. Het bureau MICKE heeft bijvoorbeeld een handig kastje zijkant. Het bureau uit de HEMNES serie heeft een opklapbaar bureau waardoor echt alle spullen uit het zicht zijn.

Meer kinderbureaus

Naast een Ikea kinderbureau zijn er natuurlijk nog talloze andere winkels en webshops waar je terecht kunt voor een betaalbaar én toch mooi bureau. In het artikel Kinderbureau vind je diverse mooie exemplaren. Wist je dat een whitewash of sloophouten bureau hartstikke trendy is tegenwoordig? Laat je inspireren!

Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie