Kinderbedden twijfelaar: voor de twijfelaars onder ons

Is je zoon of dochter toe aan een kamer die meer bij de tienerleeftijd past? Dan is een twijfelaar absoluut een goede oplossing. Je kind kan lekker ruim liggen en als er een vriendje of vriendinnetje komt logeren, passen ze gemakkelijk samen in het bed.
kinderbedden twijfelaar

Extra ruimte in bed

Een kinderbed is vaak erg klein, terwijl een tweepersoonsbed weer te veel ruimte inneemt. Met een twijfelaar los je dit probleem op. De naam zegt het al: de breedte van het bed twijfelt tussen een één- en tweepersoonsbed in. Meestal is een kinderbedden twijfelaar 120 centimeter breed. Veel mensen kiezen voor deze tussenmaat als ze in hun eentje lekker ruim willen liggen, met zijn tweeën knus willen slapen of niet genoeg ruimte hebben voor een tweepersoonsbed van minimaal 140 centimeter breed.

Twijfelaar kinderbed

Op het web zijn allerlei twijfelaars te vinden in verschillende lengtes. Deze twijfelaar van De Slaaphut is geschikt voor zowel een meisjes- als jongenskamer. Mooie houten meubelen passen in elke kinderkamer.

Matras en beddengoed

Een twijfelaar vraagt wel om een nieuw matras en beddengoed. Een matras van een eenpersoonsbed past namelijk niet in een twijfelaar. Bij Slaapkamerweb verkopen ze matrassen van 120 centimeter breed voor een twijfelaar kinderbed. Ook moet je nieuw beddengoed aanschaffen, want het oude hoeslaken past niet op het matras voor de twijfelaar. In de webshop Babyzaak Online verkopen ze passende witte hoeslakens.

Bron: De Slaaphut

nog meer: wooninspiratie