Kinderbed outlet

Het is fijn als de inrichting van de kinderkamer wat kosten betreft niet de spuigaten uitloopt. Dan kan je terecht bij een outlet. Wij hebben ze hieronder voor je uitgezocht.

Kinderbed Outlet

Outlet

Een outlet is een winkel waar producten voor een lagere prijs dan regulier verkocht worden. Meestal zijn dit producten van een vorig seizoen. Maar daar is helemaal niks mis mee! Bedden zijn toch niet periodegevoelig. Dus of je nou een bed uit 2011 koopt of één van een paar jaar geleden. Het verschil zit hem voornamelijk in de prijs.

Kinderbed outlet

Ledikanten tegen outletprijzen vind je bij Hioshop. Ze zijn geen outlet, maar verkopen meubels met vaste lage prijzen. Ze hebben telkens weer nieuwe aanbiedingen. Van stalen ledikanten, tot stapelbedden en hoogslapers. Allemaal erg fijn afgeprijsd.

Complete kamer

Bij Kinderkamerconcurrent kan je verschillende soorten bedden kopen. Ze zijn allemaal aanzienlijk goedkoper dan de adviesprijs. Daarnaast verkopen ze ook complete kinderkamers. Dan krijg je een aantal meubels uit dezelfde serie voor een vaste prijs. Ben je lekker in één keer klaar. Ze hebben een webshop en vestigingen van 2000m2 in Beuningen en Eindhoven.

De volgende webshops vallen ook onder de categorie outlet.

Bron: Kinderkamerconcurrent

nog meer: wooninspiratie