Jouw mooiste vakantieherinnering aan de muur!

Op zoek naar een bijzondere wanddecoratie voor je interieur? Werk aan de Muur heeft een prachtige collectie met werk van 2000 beeldmakers, zowel professionals als amateurs. Betaalbare kunst voor aan jouw muur!


New York beeld

Werk aan de muur citylife

Betaalbaar én uniek

Ben jij net terug van een droomvakantie of denk je nog regelmatig terug aan die fantastische stedentrip of mooie verre reis? Deze dierbare herinnering uitvergroot op canvas aan de muur zorgt ervoor dat jij hier nog dagelijks met een glimlach aan terugdenkt! Heb je zelf dé perfecte foto niet gemaakt? In de database van Werk aan de Muur vind je meer dan 10.000 beelden. Een foto van jouw favoriete stad of land zit er zeker bij.

Lezeres Bianca: “Mijn citytrip naar New York was fantastisch én bijzonder. Midden op Times Square werd ik ten huwelijk gevraagd! Op Werk aan de Muur vond ik de prachtige foto hiernaast, nu hangt hij thuis als canvas aan de muur in de woonkamer.”

Uniekheid van een kunstgalerie, maar wel betaalbaar. Met een beeld van Werk aan de Muur heb je een bijzonder én betaalbaar werk dat bij slechts weinig anderen ook aan de muur zal hangen. Bekijk de hele collectie beelden op werkaandemuur.nl of laat je inspireren door het thema Citylife.

Voorbeeldinterieurs

Op werkaandemuur.nl kun je online alle beelden bekijken in speciale voorbeeldinterieurs. Zo krijg je een goed beeld van de uitstraling die het werk bij jou thuis zal hebben. De database is doorzoekbaar op trefwoord, stijl, kleur of beeldmaker. Kies een foto, formaat, materiaal – canvas, aluminium, xpozer, ingelijst werk of poster – én bestellen maar. Binnen 10 werkdagen heb jij het werk in huis.

Jouw foto!

Oprichter Jasper van der Meij is zelf fotograaf en was op zoek naar een platform om zijn eigen werk en het werk van anderen te verkopen. Uit dit idee is Werk aan de Muur ontstaan. Heb jij zelf een mooie foto gemaakt – waar je niet alleen zelf – maar ook andere mensen van wilt laten genieten? Bied je werk aan op Werk aan de Muur. Hoe stoer is het als andere mensen straks jouw foto aan de muur hebben hangen.

Bron: Werk aan de muur

nog meer: wooninspiratie