Houten speelgoedkist Ikea

Rondslingerende blokken, auto’s en Barbies; je wordt er als ouder helemaal tureluurs van. Met een praktische opbergkist is dit verleden tijd. Bij de Ikea verkopen ze verschillende houten speelgoedkisten.
Houten speelgoedkist Ikea

Houten speelgoedkist Ikea

Een goedkope maar praktische speelgoedkist is de Apa opbergkist. Deze is gemaakt van grenen en is voor het grootste gedeelte wit. Het is een eenvoudig exemplaar maar daardoor ook heel makkelijk op te leuken met (naam)stickers en een likje verf. Bekijk tips hier.

Ikea Speelgoedopbergers

Naast houten speelgoedkisten, verkoop de Ikea ook opbergers van stof. Zoals deze gave koffer Pysslingar. Daar kan je een hele hoop speelgoed in kwijt en het staat ook nog eens erg leuk in de kinderkamer. Een andere optie is de doos Kusiner. Deze lage opberger heeft een deksel en is aangepast op de lengte van kinderen. Hierdoor kunnen ze er heel gemakkelijk bij.

Opbergbankje Ikea

De Ikea verkoopt ook leuke opbergbankjes. Deze kan je kind gebruiken voor al zijn of haar speelgoed, maar ook om op te zitten. Ze verkopen twee bankjes met bergruimte. De Stuva bank, in het wit met een witte of bruine klep. Of de Stuva opberger in het wit met een blauwe, roze of groene klep. Kies zelf welke je het mooiste vindt!

Houten speelgoedkisten

Naast de Ikea zijn er nog tal van andere plaatsen waar je mooie houten speelgoedkisten kunt kopen. Bekijk eens de artikelen Speelgoedkist met naam en Speelgoedkist. Of maak er zelf één aan de hand van de Speelgoedkist bouwtekening.

Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie