We Are Labels opent boetiek in oud postgebouw Gent

Het majestueuze postgebouw op de Korenmarkt in Gent: grote ramen, massieve houten deuren, overal marmer, de originele muurschilderingen, daglicht dat gul binnenvalt door het glazen plafond… Neen, het is geen straf om hier te winkelen. Sinds kort huist hier een nieuwe multi-merkenwinkel: We Are Labels.

Oude Postgebouw

Het oude postgebouw leeft na jaren leegstand opnieuw op. In augustus 2018 opende het hotel 1898 The Post z’n deuren op de bovenste verdiepingen. Helemaal in de nok kwam ook een prachtige cocktailbar: The Cobbler. Op de benedenverdieping van het Postgebouw gonsde het al een tijdje van de bedrijvigheid. Onder andere conceptstore Sissy Boy en eethuis Le Pain Quotidien hebben er al enkele jaren een vaste stek. Nu komt er nog een leuk modeadresje bij met We Are Labels. Een nieuwe outfit scoren in een neogotische setting? Ja, het kan dus.

600 vierkante meter winkelplezier

We Are Labels is geen nieuw concept; in Nederland bestaan er al negen boetieks en daarnaast zijn ze ook online actief via wearelabels.com. De multi-merkenwinkel had al een vestiging in de Kammenstraat in Antwerpen en nu ook eentje in Gent. In de boetiek shop je merken zoals Minimum, Modström, Elvine, Levi’s, Selected Homme, Kronstadt en Another-Label. Met acht collecties per jaar komen er wekelijks nieuwe items binnen en blijft het aanbod gevarieerd.

Only great minds can afford simple style

De setting oogt misschien chic en duur, maar We Are Labels blijft bijzonder betaalbaar. Het motto is dan ook Only great minds can afford simple style en 80% van de collectie is altijd geprijsd tussen de € 40 en de € 80.

Praktisch

Korenmarkt 16, 9000 Gent
Meer info via wearelabels.com

nog meer: wooninspiratie