Loungeplek voor je kinderen

Een boekje lezen of spelen op de DS doet je kind straks nergens liever dan in de hangstoel. Bevestig een haak aan het plafond in de kinderkamer en hang de stoel eraan. De leukste exemplaren staan hieronder beschreven.hangstoel

Hangstoel Sissy Boy

Het mooie merk Sissy Boy staat bekend om haar bijzondere woonaccessoires. Alle producten zijn net even anders dan anders en erg authentiek. Sissy Boy heeft in haar collectie een hangstoel, verkrijgbaar in verschillende bruintinten en wit.

Rieten hangstoel

De bekendste hangstoel is eigenlijk wel het exemplaar van HK Living. Deze witte rotan hangstoel is groot en stevig genoeg voor een volwassen persoon of twee kids. Aan de zijkant heeft de stoel twee openingen waar je armen doorheen kunnen. Leg er een zacht kussen in en relaxen maar!

Naast de witte kleur heeft het merk HK Living nog een variant. Verkrijgbaar bij Villa Jipp. Deze stoel is bruin en rond, net een bal.

Rotan hangstoel wit

Veel keuze aan rotan exemplaren heb je in de webshop Moodadventures. Wit, zwart of twee kleuren bruin. Met een haak aan het plafond of in een standaard. De hangstoelen hebben een draagkracht van wel 200 kilo! Met een leuke felgekleurde sierkussens erin is het een perfect meubel voor de kinderkamer.

Van stof

Liever een hangstoel van stof? Bekijk dan het aanbod stoffen hangstoelen in de vtwonenshop Ook leuk om een fijne loungeplek voor je kinderen mee te maken in de tuin.

Bron: Moodadventures

nog meer: wooninspiratie