Halfhoogslaper Leen Bakker

Leen Bakker heeft een ruim aanbod aan diverse soorten halfhoogslapers (ook wel middenslapers genoemd) en toebehorende accessoires voor de kinderkamer in hun collectie. Wij zetten de leukste halfhoogslapers Leen Bakker voor je op een rij!Halfhoogslaper Leen Bakker

Houten halfhoogslaper

Mooi en stoer zijn twee woorden die je zou kunnen gebruiken om houten halfhoogslaper Stijn te beschrijven. Het opvallende aan dit model is dat de trap aan de zijkant van het bed hangt in plaats van de voorkant. Dit maakt het nog makkelijker om spullen onder het bed weg te bergen of om er andere meubels (zoals bijvoorbeeld een klein bureau, of een lekkere luie stoel) onder te plaatsen. Middenslaper Stijn is momenteel verkrijgbaar in twee verschillende houtkleuren, namelijk eiken of eiken wit gekrijt.

Multifunctionele halfhoogslaper

Een luxere uitvoering van de houten halfhoogslaper Leen Bakker is middenslaper Kick. Naast dat dit bed er erg stoer uit ziet, bestaat dit grijs eikenhouten bed  niet alleen uit een bed frame maar zit hier ook een klein bureau onder verborgen en zorgt deze voor extra opbergruimte onder het bed. De perfecte oplossing bij ruimtegebrek!

Basic halfhoogslaper Leen Bakker

Voor diegene die een iets simpelere uitvoering van de halfhoogslaper zoeken is middenslaper Tim een goede oplossing.  Deze simpele halfhoogslaper is van massief grenen gemaakt en in de neutrale kleuren grijs of gebroken wit in de webshop van Leen Bakker verkrijgbaar.

Halfhoogslaper metaal

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om voor een halfhoogslaper met metalen frame te gaan. Zo heeft Leen Bakker bijvoorbeeld de aluminium gekleurde halfhoogslaper Tokio. De zilvere kleur van deze halfhoogslaper zorgt voor een mooie finish en dit model past dan ook vrijwel bijna in iedere kinderkamer.

Halfhoogslaper met speeltent

Naast de halfhoogslaper bedden van Leen Bakker hebben zij ook een aantal leuke bedtenten in de verkoop. Deze tenten zijn speciaal te combineren met onder andere houten middenslaper Tim en metalen middenslaper Tokio en zorgen voor nog meer speelplezier bij de kleintjes. Voor jongens heeft Leen Bakker dan ook een stoere Cars tent met garage, terwijl er voor meisjes een lief roze Hello Kitty tent verkrijgbaar is. Beide halfhoogslaper tenten hebben een overkoepeling over het bed zelf, wat zorgt voor een knusse slaapplek.

Alle halfhoogslapers op een rij

  • Middenslaper Stijn, €229
  • Middenslaper Kick, €449
  • Middenslaper Tim, €129
  • Middenslaper Tokio, €169
  • Tent Cars, €59,99
  • Tent Hello Kitty, €59,99

Bron: Leen Bakker

nog meer: wooninspiratie