Glitterverf muur

Glitters zijn voor meisjes altijd al favoriet tijdens het knutselen. Maar ieder klein meisje droomt van een slaapkamer met glitters op de muur. Glitterverf geeft de muur een romantische uitstraling! 

glitterverf muur

Glitterverf muur

Glitterverf kun je op verschillende manieren gebruiken. Wil je een rustige wand met alleen glitterverf of wil je een prinsessenkamer waar een roze muur een extra glitter krijgt? Met de aanwezigheid van de glitters kun je wat spelen. Als je niet teveel glitters wilt, breng je één dunnere laag aan en als je meer glitters wilt kun je meerder lagen aanbrengen.

Inspiratie

Met een glitterkamer straalt jouw kind iedere dag! Of nu alle muren glitterverf bevatten of slechts een paar banen. Je kind vindt het geweldig. In het artikel Babykamer Swarovski lees je meer over glitters in de slaapkamer. Van muren tot meubels en accessoires, alles straalt voortaan! Een bijpassende accessoire voor de glitterkamer is de lichtslinger van bloemen in zilver van Kidzsupplies.

Glitterverf kopen

Als je precies weet wat je wilt decoreren met glitters in de slaapkamer, is het tijd om aan de slag te gaan. Bij Histor kun je transparante muurverf met decoratieve highlights kopen. Of je nu voor zilveren glitters of gekleurde vlokjes gaat. Bij Histor is er genoeg keuze. Voor sprankelende effecten op muren en plafonds kun je ook terecht bij Praxis. Hier zijn vergelijkbare producten te vinden.

Ideeën kinderkamer

Er zijn heel veel manieren waardoor je de kinderkamer een persoonlijke uitstraling kunt geven. Ga je voor opvallende kleuren, een mooie muurschildering, een leuk sjabloon? Of juist voor een hippe muur waarop je kunt krijten? In ons artikel over verf ideeën voor de kinderkamer kun je inspiratie opdoen.

Bron: Apartment Therapy

nog meer: wooninspiratie