Dit zijn de openstaande vacatures bij vtwonen België

Een passie voor schrijven en nieuwe media én ben je helemaal fan van ons tv-programma? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en stuur ons snel een mailtje.

vtwonen zkt online redacteur

Van september 2019 tot en met december 2019 (full-time)
Als online redacteur schrijf je content voor de vtwonen website, nieuwsbrieven, social kanalen, branded content voor partners, … Je hebt een ijzersterk gevoel voor tekst en beeld, verrijkt en optimaliseert content door een scherpe eindredactie te voeren en seo-optimalisatie. Je brengt nieuwe content onder de aandacht door de juiste insteek en koppen te kiezen en op een slimme manier gebruik te maken van onze social kanalen. Jouw grootste focus ligt vooral op alle content van het derde seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen’. Ontdek de volledige vacature hier.

vtwonen zkt stagiair(e) marketing

Als stagiair(e) ondersteun je de Product Manager van vtwonen België. Je helpt bij de opmaak, opvolging en evaluatie van interne en externe communicatie. Je coördineert mee het reilen en zeilen van het tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’ en je communiceert rechtstreeks met de stylisten, het productiehuis en alle partners van het programma. Ontdek de volledige vacature hier.

vtwonen zkt stagiair(e) online redactie

Als online redacteur ondersteun je de content specialist/webmaster en schrijf je content voor de vtwonen website, de nieuwsbrieven, de social kanalen alsook branded content (native advertising) voor partners. Je hebt een ijzersterk gevoel voor tekst en beeld. Ontdek de volledige vacature hier.

nog meer: wooninspiratie