Geef je tuin een luxe uitstraling met deze tuinmeubels

Wij wanen ons het liefst in fleurige tuinen met mediterrane sferen en een luxe uitstraling – en dat zo ver mogelijk s’il vous plaît. Gelukkig is dat thuis in eigen tuin ook te bereiken. Maak alvast een begin met onze favoriete tuinmeubels die een luxe gevoel creëren.

vtwonen 07-2020 | binnenkijken ibiza wit huis met zwembad

1. Carl Hansen

Loungestoel van misterdesign.nl

Minimalistisch met strakke lijnen en een natuurlijke look. Deze loungestoel mag deze zomer wel in onze tuin staan. De stoel, ontworpen door Bodil Kjaer, is geïnspireerd op het kubisme. Bekijk de loungestoel hier.

2. Hedra Helix

Klimop van garmundo.nl

Een weelderige haag met klimop doet ons gelijk denken aan een fijne zomer in Frankrijk. Het creëert privacy én geeft een luxe uitstraling aan de tuin. Bekijk de klimopplant hier.

3. Cosi Fires

Houten vuurtafel van tuinmeubelen.nl

Door te spelen met vuur creëer je een aandachtspunt in de tuin. Dat hoeft echt niet met een grote haard te zijn, ook een kleinere vuurtafel geeft een luxe gevoel. Bekijk de vuurtafels van Cosi Fires hier.

4. Alif

Hoekloungeset van Made.com

Nooit meer de tuin uit! Met deze loungeset blijven we de hele dag buiten. Op de kussens lekker zonnen en daarna dineren aan de bijpassende tafel gemaakt van eucalyptus. Wij zijn fan. Bekijk de loungeset hier.

LEES OOK
De vtwonen collectie buitentegels 2021

5. Lumineo

Fontein van wehkamp.nl

Waterornament of fonteinen zijn altijd een goed idee in een tuin vol pracht & praal. Door te spelen met water – en met vuur – ontstaat er balans. Deze fontein is hier te vinden.

6. Decoris

Bloempotten van wehkamp.nl

Niet één, niet twee, maar drie bloempotten in een set. Ze zijn gemaakt van polyrattan waardoor ze een natuurlijke uitstraling hebben en niet verpieteren. De bloempotten vind je hier.

7. Wever & Ducré

Buitenlamp van misterdesign.nl

Deze vloerlamp van Mister Design is minimalistisch, geeft een bijzonder lichteffect en accentueert de looproute in de luxe tuin. Bekijk ‘m hier.

8. The Green Egg

Barbecue van bijenkorf.be

Bbq klaar? Grillen maar! Wat kijken we uit naar de lange avonden met late diners. Geluk: met deze bbq kun je overal heen. Bekijk de bbq hier.

MEER TUININSPIRATIE?
Klik hier voor alle tuinartikelen

nog meer: wooninspiratie