Gaan nooit kapot: plastic glazen

Houd jij wel van gezelligheid? Maar sneuvelt er daardoor weleens een glas? Kies dan voortaan voor een plastic of kunststof exemplaar. Deze breken niet én zien er vrolijk uit. Bovendien zijn plastic glazen niet alleen fijn voor thuis, maar zijn ze ook ontzettend handig bij een barbecue, picknick of voor op de camping.
Gaan nooit kapot: plastic glazen - RICE

Kunststof glazen

Plastic glazen zijn gemaakt van kunststof. Handig en onbreekbaar. Daarnaast kan het in alle kleuren gemaakt worden, dus zien kunststof glazen er vaak heel vrolijk uit! Tegenwoordig is er heel veel te kiezen. Van plastic champagneglazen tot vrolijk gekleurde limonadeglazen. Naast plastic heb je ook melamine servies. Dat is bijna onbreekbaar. Ook bamboe is een handig materiaal als je niet wil dat je servies stuk gaat. Dus als je gaat kamperen neem dan daar ook eens een kijkje!

Glazen voor de picknick

Plastic bekers en glazen zijn natuurlijk ideaal voor bij een picknick. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en gaan niet snel stuk. Je kunt beter goede stevige plastic exemplaren kopen dan wegwerp plastic glazen, want dat drinkt minder lekker en is slecht voor het milieu.

Onze favoriete plastic glazen

Club No. 2 glas van Koziol, mok van Design Letters, drinkbeker van Zak!Designs, wijnglas van Rice, Club No. 4 wijnglas van Koziol, tumbler glas van Rice, bekers van Rice, Cheers No. 2 glas van Koziol.

nog meer: