Zo geef je met foto’s een persoonlijk tintje aan je interieur

Foto’s zijn persoonlijk en maken je huis eigen. Met deze leuke foto-ideeën kun je je bijzondere momenten op een unieke manier in je interieur verwerken. Wat is jouw favoriete foto-idee?

foto's in kisten

Idee met foto’s

Wij zijn gek op foto’s, ze horen bij jou en maken van je huis jouw persoonlijke verhaal. Bij vtwonen vind je heel veel ideeën. Hieronder noemen we er een paar, maar kijk voor alle ideeën bij wooninspiratie.

Foto’s ophangen met magneten 

Hang je foto’s op met magneten. Zo simpel kan een foto-idee zijn. Benodigdheden: een strook zelfklevend magnetisch metaal van 10 cm breed, magneten, de kiekjes en andere persoonlijke items.

Waslijn

Met twee waslijnen, wat kaarten en bijzondere knipsels met beelden uit de natuur heb je een instant wisselende binnen/buitenexpositie. Zet de foto’s en illustraties vast met –hoe passend!- vogelknijpers.

Op tafel

Maak van je bureau een persoonlijke werkplek. Maak op het bureau een collage van de beelden en knipsels afgedekt met een plaat plexiglas.

Opbergen

Praktisch én mooi. Berg de (vakantie)plaatjes op in stapelbare filmblikken. Met papieren banderollen geef je per stapeltje aan waar en wanneer de kiekjes zijn genomen.

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Je vindt ze in de vtwonen shop.

nog meer: wooninspiratie