Foto-idee met magneet

Foto’s zijn persoonlijk en maken je huis eigen. Met deze leuke foto-ideeën kun je je foto’s op een bijzondere manier in je interieur verwerken. Wat is jouw favoriete foto-idee?

foto-idee

Foto-idee

vtwonen is gek op foto’s, ze horen bij jou en maken van je huis jouw persoonlijke verhaal. In wooninsporatie vind je heel veel ideeën met foto’s voor in huis. Hieronder noemen we er een paar, maar kijk voor alle ideeën bij inspiratie.

Magnetisch

Zo simpel kan een foto-idee zijn. Benodigdheden: een strook zelfklevend magnetisch metaal van 10 cm breed, magneten, foto’s en andere persoonlijke items. Op de foto zie je het resultaat.

Nog meer foto-ideeën:

Waslijn
Met twee waslijnen, wat kaarten en bijzondere knipsels met beelden uit de natuur heb je een instant wisselende binnen/buitenexpositie. Zet de foto’s en illustraties vast met –hoe passend!- vogelknijpers.

Op tafel
Maak van je bureau een persoonlijke werkplek. Maak op het bureau een collage van foto’s en knipsels afgedekt met een plaat plexiglas.

Opbergen
Praktisch én mooi. Berg de (vakantie)foto’s op in stapelbare filmblikken. Met papieren banderollen geef je per stapeltje aan waar en wanneer de foto’s zijn genomen.

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op myhomeshopping.nl

Fotografie David Matheson

nog meer: wooninspiratie