FEST Amsterdam komt naar Antwerpen

Wij hebben leuk nieuws! Een van onze favoriete interieurmerken, FEST Amsterdam, opent zijn eerste flagshipstore in België. De winkel in Antwerpen doet officieel haar deuren open op 22 juni aan de Steenhouwersvest. Oprichter Femke Furnée: ‘We hebben al veel Belgische FEST fans en het voelt dan ook als een heel logische stap om een winkel in Antwerpen te openen. We hebben er super veel zin in!’

vtwonen | Fest store in Antwerpen

Luxe zonder luxe prijskaartje

Wij zijn al langer fan van FEST; hun producten maken al een tijdje deel uit van het aanbod in onze online shop. Wat we zo leuk vinden aan het merk? Hun meubelen zijn luxeus en toch betaalbaar. De collecties worden met liefde ontworpen en geselecteerd, waarbij wordt gezocht naar een balans tussen comfort, functionaliteit en schoonheid. Bovendien produceert FEST alle meubelen stuk voor stuk binnen Europa, en een groot deel zelfs in Nederland.

vtwonen | Fest store in Antwerpen

Boutique chique

De stijl van FEST zouden wij beschrijven als die van een boetiekhotel met een vleugje Scandinavisch erbij. Ze zijn niet bang om met verschillende kleuren en texturen te spelen, zolang het maar een modern en coherent geheel vormt, mét een luxeus kantje. In de winkels krijg je meteen een boetiek-gevoel en word je persoonlijk geadviseerd bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Praktisch

  • Adres: Steenhouwersvest 16, 2000 Antwerpen
  • Openingsuren: dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 18.00 uur, zondag 12.00 – 18.00 uur
  • Meer over Fest

FEST bij vtwonen

nog meer: wooninspiratie