De 5 stoerste DIY’s voor vaders

Het is alweer bijna Vaderdag, en dan zetten we alle vaders natuurlijk in het zonnetje. Maar hoe kan je hem verrassen? Door gezellig samen aan de slag te gaan natuurlijk! Daarom hebben wij voor alle stoere en handige vaders de 5 stoerste DIY’s op een rijtje gezet.
planken-diy-vaderdag

1. Houten planken met leren banden

Mooi én praktisch, dat zijn deze houten planken met leren banden. Door de robuuste materialen maak je het huis er meteen een stuk stoerder mee. Perfect voor een industrieel interieur. Hang ze op naast je bed, in de kinderkamer of de woonkamer om in een handomdraai meer opbergruimte te creëren.

houtopslag-diy-vaderdag

2. Houtopslag voor houtblokken

Niets is fijner dan op een zwoele zomeravond buiten te genieten van een vuurtje. Om vuur te maken heb je alleen wel hout nodig, en met deze leuke houtopslag kan je de houtblokken ook nog eens netjes opbergen. Zo kunnen stoere papa’s makkelijk (zelf gehakte) houtblokken pakken om een vuurtje op te stoken.

bedlamp-hout-diy

3. Bedlamp

Een nachtlamp naast het bed in de kinderkamer is bijna onmisbaar, maar ook in de slaapkamer van de ouders is het geen overbodige luxe. Je kan er simpel één kopen in de winkel, maar het is veel stoerder om samen met je vader deze orginele bedlamp te maken.

bartafel-hout-diy

4. Een hoge bartafel

Kan de tuin nog wel een zithoek gebruiken? Dan is een hoge bartafel de oplossing. En met steigerplanken en schroeven maak je deze gemakkelijk zelf. Ideaal voor een Vaderdagontbijtje met het gezin in de zon of voor papa om met zijn vrienden een avond te bier te proeven.

schragen-werkbank-diy

5. Stoere schragen

Voor vaders die échte klussers zijn heb je een plek nodig waar hij al zijn creativiteit kwijt kan. Met behulp van deze houten schragen zet je snel een werkbank in elkaar. Alleen moeten deze schragen wel eerst zelf gemaakt worden, maar dat is voor een klusser een eitje toch?

Bron: 1. vtwonen oktober 2014 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman – 2. vtwonen juni 2015 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Kim van Rossenberg – 3. vtwonen september 2015 | Fotografie Louis Lemaire/InsideHomePage.com | Styling en ontwerp Marieke de Geus – 4. Fotografie Barbara Kieboom | gezien in vtwonen doe-het-zelf aflevering 6. – 5. vtwonen oktober 2015 | Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Sjoerd Eickmans

Ben je op zoek naar nog meer leuke DIY inspiratie? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie