Deurknoppen kinderkamer

Een simpele commode, kast of lade is gemakkelijk op te vrolijken met mooie deurknopjes. De deurknopjes geven het meubelstuk een eigentijdse look. Ze zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Zelfs met afbeeldingen van favoriete personages van je kind.

Deurknoppen kinderkamerdeurknoppen kinderkamer

Meubelknoppen

Basic deurknoppen voor aan de kast, de commode of de bureaulades vind je bij Meubelbeslag.nl. Ze verkopen hier meer dan 120 verschillende deurknoppen; wit, zwart, verchroomd, goud, zilver, noem maar op. En elke knop is in verschillende grootten verkrijgbaar.

Voor stoere jongens

Met de boomstam deurknopjes van Silt en Living geef je de kast of commode een stoer en fris gevoel. Officieel zijn het kapstokhaakjes, maar een kastje krijg je er prima mee open. Echt iets voor stoere jongens die houden van de natuur.

Porseleinen deurknoppen kinderkamer

Mooie porseleinen knopjes vind je bij Ik & Ik. In allerlei kleurtjes en met verschillende printjes. Ze verkopen wel dertig verschillende, dus sla je slag. Haal er wat extra in huis voor een eventueel te pimpen kastje in de toekomst.

Dierenboel deurknoppen

Bij Kidzsupplies hebben ze vrolijke knopjes in de vorm van konijnen, roosjes en scooters. Voor elk kind wat wils. Worden ze wat groter en is de kamer niet cool genoeg meer? Dan is het vervangen van de deurknopjes een eenvoudige truc om de kamer te up-daten.

Deurknoppen zelf maken

Je kunt natuurlijk ook klinkjes kopen op de rommelmarkt. Dit kan je zelf opknappen in de gewenste stijl. Daarnaast is het eenvoudig om van gewone huis, tuin en keukenspullen, een deurknopje te maken. Zolang je deze maar vast kan schroeven aan de kast, commode of deur. Bijvoorbeeld een stuk hout of een mini jampotje. Lekker origineel!

Bron: Kek wonen met Kinderen | Fotografie Bart Brussen | Styling Estherloonstijn.nl

nog meer: wooninspiratie