Deuren kiezen doe je zo!

Deuren. Bij een verbouwing of make-over van je interieur staan ze waarschijnlijk niet bovenaan het things-to-do lijstje. Toch is het slim om er de nodige tijd en aandacht aan te besteden; deuren zijn nu eenmaal behoorlijk opvallende en bepalende elementen in je huis.


deuren kiezen ism bruynzeel

Keuzes, keuzes…

Het kiezen van een deur is niet eenvoudig. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en materialen. Eén ding is zeker: als je deuren kiest die helemaal in je interieur passen, zijn ze behalve functioneel een toegevoegde waarde voor je huis. Zo is een strakke designdeur een mooi accent in een modern interieur. Ook nieuwe concepten, zoals blinde kozijnen waardoor deuren en muren één geheel worden, kunnen interessant zijn. Misschien wil je wel openslaande binnendeuren op maat, bijvoorbeeld om een scheiding tussen woonkamer en keuken aan te brengen. Of schuifdeuren om een kamer-en-suite te maken.

Deuren kiezen uit het deurenboek

Lijkt het je wel wat om de deuren in je interieur te integreren maar heb je geen idee hoe? Een handig hulpmiddel is het nieuwe deurenboek van Bruynzeel. Hierin kun je zien wat je zoal kunt doen met deuren, welke kleuren bij de gekozen deuren passen (of andersom) en in welke sfeer een deur het beste tot zijn recht komt. Verder vind je er ook inspirerende sfeerbeelden en praktische tips om een vertaalslag naar je eigen interieur te maken.

Overigens heeft Bruynzeel ook beslag, deurlijsten en glas in allerlei verschillende stijlen; zo heb je alles in één keer alles compleet.

Bron: in samenwerking met Bruynzeel deuren

nog meer: wooninspiratie